16.12.12

Προσπάθησε να περάσει πεζός την Εγνατία Οδό και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Κομοτηνής (στο ύψος Βαφαίικα), αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος, παρέσυρε έναν 46χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την οδό, εκτινάσσοντάς τον στο αντίθετο ρεύμα, όπου παρασύρθηκε και από άλλα διερχόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το σώμα του άτυχου 46χρονου περισυλλέγει και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/12 22:33

    Μέσα στην Κομοτηνή τα ατυχήματα από τους ποδηλατόδρομους τα μετράει ο δήμαρχος ?Αρχισαν οι μηνύσεις .Γιατί αυτοί δεν είναι ποδηλατόδρομοι, είναι φαγάνες ξοδέματος των χρημάτων μας και στο τέλος άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/12 08:26

      χαχαχαχα. Δηλαδή δε φταίνε οι οδηγοί που παραβαίνουν τον ΚΟΚ, αλλά η ύπαρξη ποδηλατοδρόμου;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/12/12 18:50

      Δεν είναι ποδηλατόδρομος είναι έκτρωμα για μάσα. χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/12/12 22:53

      Προφανώς έχεις εντρυφήσει στους ποδηλατοδρόμους και στην αστική ανάπτυξη! Και ξαναρωτάω, ακόμη και αν οι ποδηλατόδρομοι είναι έκτρωμα, δεν ευθύνονται οι οδηγοί που πάνε σαν τρελοί και δεν σέβονται κανένα όριο και κανένα σήμα και καμιά διάβαση μέσα στην πόλη; Όχι, για όλα φταίνε οι ποδηλατόδρομοι και ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/12 20:01

    επειδη ηταν πολλοι οι δρομοι στην πολη, ειπαν να κλεισουν μερικους!!!οσο για τα καλοπαιδα της δημαρχειας λετε να μην ξερανε τι θα συμβει οταν επαιρναν την αποφαση να στενεψουν τους δρομους???αλλα οπως ειπε και ο 16/12/12 22:33, φραγκα για μασα να υπαρχει κι απο οπου θελει ας ειναι, οσο για τους οδηγους, ποδηλατες, πεζους, αγγλους, γαλους, πορτογαλους, στα π@π@ρι@ τους οπως παντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ποδηλατόδρομος είναι ένα μεγάλο θέμα! Κυρίως για τα λεφτά της κατασκευής του έργου αλλά και για την τοποθεσία του έργου...
    Θα μπορούσε να γίνει σε μεγαλύτερους δρόμους που συνδέουν τα προάστια-ή εν πάση περιπτώσει τις γειτονιές που είναι μακριά από το κέντρο-και όχι μέσα στο ίδιο το κέντρο που είναι μικρό και πας όπου θες μέσα σε πολύ μικρό διάστημα...! Και που στους ήδη στενούς δρόμους του κέντρου από το διπλοπαρκάρισμα, έτσι και αλλιώς οι οδηγοί δεν τρέχουν σαν τους τρελούς όπως στους πιο μεγάλους δρόμους!
    Το μεγάλο θέμα είναι να μην τρέχουν οι ποδηλάτες σαν τους τρελούς είτε τώρα είτε όταν ολοκληρωθεί ο ποδηλατόδρομος.

    Και μιας και αναφέρθηκα πιο πάνω στους μεγάλους δρόμους θα ήθελα να επισημάνω το μεγάλο πρόβλημα των φαναριών στην συμβολή Ζυμβρακάκη και Σισμάνογλου! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αφού υπάρχουν φανάρια, δεν λειτουργούν σωστά; Παρα μόνο επισημαίνουν στον οδηγό να προσέχει! Η υπάρχουσα κατάσταση και κίνηση δημιουργεί και μπορεί να γίνει αιτία ανα πάσα στιγμή να προκληθεί ατύχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/12 21:05

    σωστός φίλε - τους πεζόδρομους τους στρίμωξε η δημαρχία μέσα στην πόλη που ήδη γίνεται χαμός.Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βγει λίγο από το καβουκι του ο δήμαρχος που δεν το βλέπω, ότι κάνει τζιζ τα αποφεύγουμε.Ενα χρόνο δεν είχε βγει απο την δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.