6.12.12

Σκανδαλίδης: «Έχει ευθύνες ο Βενιζέλος και πρέπει να πάει σε ανοιχτό συνέδριο»

Την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, μετά από την αίτηση εγγραφής που έκανε στην Τοπική του Οργάνωση, στο κέντρο της Αθήνας. Να θυμίσουμε ότι τον κ. Σκανδαλίδη είχε διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επειδή απείχε από την ψηφοφορία για τα μέτρα.
Σήμερα εξάλλου ο κ. Σκανδαλίδης άφησε σαφείς αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του επέρριψε ευθύνες για τη δημοσκοπική συρρίκνωση του κόμματος, ωστόσο ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να πει πως ο κ. Βενιζέλος το οδήγησε από το 44% σε αυτήν την κατάσταση, ωστόσο από τις εκλογές και μετά υπάρχει ευθύνη.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Σκανδαλίδης είπε χαρακτηριστικά πως για τη θέση που έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ ευθύνονται όλα τα στελέχη, ωστόσο όλα ξεκινούν από τον πρόεδρο του κόμματος. Ο ίδιος προτείνει τη διεξαγωγή ανοιχτού συνεδρίου με τη συμμετοχή όλων και επεσήμανε πως αν το ΠΑΣΟΚ δεν επαναδιαπραγματευθεί τις θέσεις του, θα έχει την τύχη του Ζίγδη και του Μαύρου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/12 11:50

    Άντε, σώθηκε το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, ο Μανανάς πάλι μάχιμος!!!!

    Πήραμε από τώρα Δήμο και Περιφέρεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/12 15:49

    Ενώ ο κυρ-Κώστας ε??? Άσπιλος και αμόλυντος!!!

    Ε ρε που καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/12 12:57

    Ο μπαρμπα Κωσταs βγαζει την ουρα του εξω απ οτι εγινε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.