1.11.12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ο Σκανδαλίδης

Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής της Piazza del Popolo
Δεν θα ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων που έρχεται στην Βουλή την επόμενη εβδομάδα, ο Κώστας Σκανδαλίδης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Piazza del Popolo.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τις πολιτικές του Βαγγέλη Βενιζέλου και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα τις προσεχείς ημέρες.
Ο 60χρονος Κώστας Σκανδαλίδης είναι στο ΠΑΣΟΚ από το 1974 και η βιογραφία του συμπίπτει με το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ αφού στην 38χρονη πορεία του τα έζησε όλα! Γραμματέας του κόμματος επί Ανδρέα Παπανδρέου, υπουργός σε κάθε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος αρχηγός εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, βουλευτής.
Παρά τα τόσα χρόνια που παραμένει ενεργός στην πολιτική, ο Κώστας Σκανδαλίδης, είναι από τους πιο αγαπητούς στον κόσμο κι αυτό επιβεβαιώνεται κι από την εκλογή του σε μια δύσκολη εκλογική περιφέρεια, με αντιπάλους «μεγάλα» και γνωστά πολιτικά ονόματα.
Στην πιο δύσκολη κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά εποχή, ο λαός περιμένει τις ρήξεις και τις ανατροπές. Το όραμα του Κώστα Σκανδαλίδη για μια ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, έτσι όπως αποτυπώθηκε στο βιβλίο του, είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να πάρει στα χέρια του το κόμμα. Αναμένουμε…

9 σχόλια:

  1. Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα όπως το 2007;Καλημέρες πολλές.Άντε να δούμε κι εσάς τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/12 13:03

    Αρχηγό σοσιαλιστή θέλουμε για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ. στη Ροδόπη, η τσογλανερία πρόδωσε τον σοσιαλισμό και τον λαό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/12 13:42

      Οι παππούδες (λέγω για τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι εν ζωή) αν δεν βγούνε στο μεϊντάνι, μην περιμένετε χαΐρι και προκοπή στον σοσιαλισμό. Την πρωτοβουλία πήρε ο Σκανδαλίδης, έδωσε το σύνθημα τι περιμένουν οι δικοί μας ,εμείς θα τους ακολουθήσουμε………

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/12 16:14

      13.03 εμείς θέλουμε τον αιώνιο έφηβο των μπουζουκιών Κώστα Σκανδαλίδη για αρχηγό κι όχι τις Μαριές... ετσι δεν είναι, χωρίς βέβαια να ξαναγυρίσουμε στο ΠΑΣΟΚ, πού θα τον αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ε?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/12 13:50

    Στην χώρα των δεινοσαύρων πάλι, πάει έσβησε το ΠΑΣΟΚ δεν το καταλάβατε?
    Ποιός είναι αυτός , σιγά τον αριστερό της φακής στήριζε τον Βενιζέλο και μόλις είδε ότι πήγε πάτος την κάνει και θέλει να πάρει το ΠΑΣΟΚ, ω ρε γλέντια.
    Οσο τον είχε ο Παπανδρέου υπουργό, μηδεν στο μηδεν, ήταν παπανδρεικός.
    Πείτε του καλή σύνταξη ο κόσμος δεν μασάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/11/12 17:55

    παιδια του πασοκ ο ανδρεας ζει αυτος σας οδηγει μαζι με το παιντι της αλλαγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/12 10:10

    Ο Μανανάς τον συμβουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/11/12 12:08

    Οχι ρε φιλε ο Αμπατζιανης......Ο Χρ...γιατι ο αλλος πηγε στον ΣΥΡΙΖΑ.Φοβεροι τυποι....να τους παρει πακετο ο Πεταλωτης η ο δΑΜΙΑΝΙΔΗς ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ...η ο Ξυνιδης ο ογκολιθος της πολιτικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/12 15:02

      χαχαχχααααααα

      ανιχνεύω κατασκοπεία IP από Νικολευτέρηδες ή είμαι πολύ καχύποπτος;;;

      κορίτσια κάνω τζιζ, προσέξτε!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.