28.11.12

Εισιτήρια σε μαθητές δημοτικού μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού

Το 5ο Δημοτικό Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Πανθρακικού, παραδίδοντας στους μαθητές αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που τους επιφύλαξαν μια ζεστή αγκαλιά και ένα χαμόγελο.
Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο ήταν οι Δημήτρης Κουτσόπουλος, Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γιάννης Χρήστου και Δημήτρης Παπαδόπουλος οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση των νεαρών παιδιών, απαντώντας στις ερωτήσεις των παιδιών στο Αμφιθέατρο του σχολείου.
Ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού, Κωνσταντίνος Τζιότζιος, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τόνισε πως η «ομάδα της πόλης μας κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και θα πρέπει όλοι να την στηρίξουμε ώστε να πετύχει τους στόχους της.
Φυσικά τους ευχαριστώ για τα εισιτήρια που έδωσαν στους μαθητές του σχολείου. Θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού πάνω από όλα υγεία και επίτευξη των προσωπικών στόχων που έχουν θέσει. Ευχαριστώ και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την υποστήριξη τους στην σημερινή γιορτή που πραγματοποιήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.