16.11.12

Δήλωση Χαρίτου για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Δήλωση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και στις Περιφερειακές Ενότητες, έκανε ο επικεφαλής της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» Δημήτρης Χαρίτου, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο ίδιος τόνισε:
«Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα της Περιφέρειας που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και στη ζωή, απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που με τον «μανδύα» της διαθεσιμότητας τους οδηγεί ουσιαστικά στην απόλυση.
Η μεγάλη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν καθοριστικής σημασίας, ώστε να υιοθετηθούν οι θέσεις και τα αιτήματά τους και να γίνουν δεκτές οι προτάσεις που καταθέσαμε ως παράταξη, ιδιαίτερα αυτή που αφορά το κλείσιμο της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων για το διήμερο (Παρασκευή 16/11 και Δευτέρα 19/11).
Η ενότητα των εργαζόμενων που πλήττονται ανεξαρτήτως του εργασιακού τους φορέα, ο συντονισμός του αγώνα τους με τους άλλους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, είναι τα κρίσιμα ζητήματα στον αγώνα για να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές και οι θιασώτες αυτών των πολιτικών, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα ελπιδοφόρα διέξοδο για τους εργαζόμενους και τη χώρα».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/12 13:24

    Αυτόν να πιάσετε να γλείψετε. Στη μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΤυλιανίδης και Πεταλωτής της νέας Κυβέρνησης θα είναι ο ΧΑρίτος. Αυτός με τον Κουτάβα, τον Σακελίωνα και τον Τριανταφυλλόπουλο θα κάνουν τα ρουσφέτια στη Ροδόπη. Κορίτσια, εκεί ορμήστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/11/12 20:35

      κοπελιά, αμα γουσταραμε ρουσφετια θα το ρίχναμε Στυλιανιδη οπως κι εσυ

      ΥΓ. ε μη μας πεις τωρα πως ψηφισες τον μπουχέσα για να κανει προσληψεις με ΑΣΕΠ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/11/12 21:02

      Μπρρρρ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.