2.10.12

Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου Δράμας

Ένα εντελώς ανανεωμένο Κολυμβητήριο με ανακαινισμένους και λειτουργικούς χώρους αντίκρισαν οι γονείς και τα παιδιά που προπονούνται στον Κολυμβητικό Όμιλο της Δράμας.
Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν από την δημοτική αρχή περιελάμβαναν βαψίματα, στοκαρίσματα, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, τοποθέτηση νέων θερμαντικών σωμάτων, απομάκρυνση των υγρασιών από τους  τοίχους της πισίνας, και σύνδεση  με το Φυσικό Αέριο. Το κολυμβητήριο της Δράμας μετά από αρκετά χρόνια μπορεί να προσφέρει ποιοτική φιλοξενία στους αθλούμενους. 
Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ενημέρωσε τους γονείς για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στο κολυμβητήριο και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όλες οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τον Δήμο πρέπει να διαφυλαχθούν από όλους μας.
Ο Δήμος μας επέλεξε όχι μόνο να συνεχίσει τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου αλλά και να αναβαθμίσει τους χώρους του προσφέροντας ποιότητα υπηρεσιών στους πολίτες, σε καιρούς που τα περισσότερα Δημοτικά Κολυμβητήρια αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και παραμένει αμφίβολη η συνέχιση της λειτουργίας τους. 
Ο Δήμος Δράμας υλοποιεί σοβαρές παρεμβάσεις αναβάθμισης των αθλητικών του εγκαταστάσεων όπως και στο συγκρότημα Κλειστού Γυμναστηρίου – Κολυμβητηρίου όπου έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 200.000 ευρώ σε έργα.
Τα αποτελέσματα αυτών των εκτεταμένων παρεμβάσεων του Δήμου τα βλέπουν πλέον όλοι. Μετά από τριάντα χρόνια, χάρη στις παρεμβάσεις του Δήμου μας,  παραδίδεται στους πολίτες ένα κτιριακό συγκρότημα το οποίο εξασφαλίζει αναβαθμισμένες  συνθήκες άθλησης».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/10/12 18:24

    το εχω ξαναγραψει.διαφορα φιλοσοφιας δημαρχων.στην κομοτηνη το κολυμβητηριο το κλεινουμε και στη δραμα βρισκουμε κονδυλια το ανακατασκευαζουμε και το ανοιγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.