17.10.12

Ηχηρό και δυναμικό μήνυμα κατά του φασισμού από την Κομοτηνή

Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή, με σκοπό να διατρανώσουν την αντίδραση τους ενάντια στον φασισμό και την ξενοφοβία.

Παράλληλα, με αφορμή το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκε πορεία συνοδευόμενη από ηχηρά αντιφασιστικά συνθήματα, με αποτέλεσμα το κέντρο της πόλης να πλημμυρίσει από πολύχρωμο κόσμο που διαδήλωνε, δίνοντας αέρα θάρρους στους κατοίκους ώστε να μη δειλιάσουν απέναντι στη νεοναζιστική οργάνωση.
Αρκετά κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης για την πορεία, βρίσκονταν 10 μέλη της Χρυσής Αυγής με καδρόνια, οι οποίοι υποτίθεται ότι προστάτευαν το χώρο στον όποιο έχουν ανοίξει τα γραφεία τους, ενώ μπροστά από αυτούς υπήρχαν αστυνομικοί και άνδρες της Ασφάλειας, που στην πραγματικότητα προστάτευαν τη Χρυσή Αυγή.
Η αντιφασιστική πορεία ήταν ηχηρή και δυναμική, με συνθήματα και η αποδοκιμασία ενάντια στην Χρυσή Αυγή εκφράστηκε έντονα. Είναι απαραίτητο όμως να συνεχιστούν οι ποικίλες και συνεχείς δράσεις ενάντια στη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Στόχος όλων μας, να χτιστεί ένα κοινό και μαζικό αντιφασιστικό μέτωπο στην Κομοτηνή και να απαλειφθεί κάθε ίχνος φασισμού και ναζιστικού τραμπουκισμού.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/12 22:09

    apo alex-poli-xanthi-kabala kai komotini kai pali 100 den htan ntroph......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σάββατο είναι το πανθρακικό συλλαλητήριο κατά του Φασισμού στην Κομοτηνή! Μην μπερδεύεσαι. Ετοιμαστείτε ούγκ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 07:29

      Γιατί αυτό τι ήταν?Πανθρακικό δεν ήταν?Από Αλεξ/πολη,από Ξάνθη και από Καβάλα κουβαλήθηκαν ανήλικα για να μαζευτεί το συγκεκριμένο γκρουπάκι.Οι γονείς τους το γνωρίζουν άραγε ή τους είπαν ότι θα πάνε στη παιδική χαρά και στη συνέχεια πήγαν πορεία?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 09:46

      rantebou to sabbato lamogio fasista

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/12 22:37

    Μην ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια απο Θεσσαλονικη και μέχρι εδώ μαζευτηκατε τόσοι και μια διόρθωση δεν είμασταν μόνο 10 τους υπόλοιπους θα τους βλέπατε εφόσον ερχοσασταν για να γνωριστούμε απο κοντα. Η αστυνομία . ΑΠΛΥΤΕ όπως και η ασφάλεια ήταν εκεί για να προστατεύσει εσάς και την παρανομία σας άρθρο 157 του ποινικού κώδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/12 07:08

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ,ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 07:30

      Ποια κόμματα λεβέντη μου αναρχοάπλυτε?Υπάρχουν κόμματα?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/12 07:55

    Τα αποτελέσματα της ((δυναμικής)), πολύχρωμης και μυρωδάτης από απλυσιά πορείας ήταν να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά τις 10 το βράδυ και μετά από γλέντι με πατριωτικά και θρακιώτικα τραγούδια.Τραγούδια βέβαια που ακουγόταν σε όλη τη πλατεία σε αντιθεση με κάτι φωνούλες ανήλικων που δεν τις άκουγε ούτε ο διπλανός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 12:22

      με ντι τζέι τον πετυχημένο ρόκυ χαχα.Κι ο Σερέφας τι χορό

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 19:42

      Τοσα κομπλεξ μαζεμενα σε μια μονο αναρτηση... τί να πρωτοδει κανεις και τί να πρωτοσχολιασει:

      - το "ανηλικα" (ναι, ηταν νεοι και μορφωμενοι ανθρωποι σε αντιθεση με κατι νταγλαραδες, αποτυχημενους και αχρηστους σε ολα που μαζεψατε εσεις)

      - το "πολυχρωμη" (ναι, οι κανονικοι ανθρωποι ειθισται να φοραμε διαφορετικα ρουχα ο ενας απο τον αλλο σε αντιθεση με κατι στρατογκαβλους μαλακες που ντυνονται ομοιομορφα λες και βγηκαν απο ιδρυμα)

      - το "μυρωδατη απο απλυσια" (ρε απάλευτε, οταν εσυ βγαζεις την αρβυλα σου στη Στρατωνα, ξερεις ποσα κουναβια ψοφανε απο την μποχα στον Μεσέ? μιλανε για απλυσια οι βρωμοποδαράδες - τί αλλο θα ακουσουμε γ*** ρε τη ΝΔ σας, τί αλλο θα ακουσουμε...)

      - το "δυναμικη" (ναι, τα παιδια ηξεραν και λενε συνθηματα, οχι σαν εσας που ειστε μια ζωη μουγκα στη στρουγκα - αντε το πολυ 3 λεξεις το συνθημα, παραπανω δεν μπορειτε να θυμηθειτε)

      παρ'το χαμπαρι μπουμπούκο: οι νεοι της Κομοτηνης, τα "ανηλικα" που τοσο τα υποτιμας (αλλα δεν παυουν να ειναι το ΜΕΛΛΟΝ σε αντιθεση με σενα που εισαι το ΠΑΛΙΟ και το ΣΑΠΙΟ), εχθες σε εφτυσαν καταμουτρα - οι μονοι που ηταν μαζι σου ηταν μια χουφτα αποτυχημενοι μαντραχαλοι και κατι κρατικοδιαιτες κλασομπανιέρες

      πλεον εγινε σαφες σε ολους...

      ΥΓ. να υποθεσω οτι στο παρτυ σας, ειχατε παρα μα παρα πολυ νεολαια και παρα πολλες κοπελες, σωστα?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/12 16:08

    Για να μην μπερδευόμαστε: απο Ξάνθη, Αλεξ/πολη και Καβάλα ήταν τα κρυμμένα φασισταριά μέσα στα γραφεία και στα στενά. Οι αντιφασίστες ήταν μόνο από Κομοτηνή και άλλοι που σπουδάζουν Κομοτηνή. Για το Σάββατο δεν υπάρχει κάποιο κάλεσμα για πανθρακική πορεία, απλά πορεία. Όσο για τον σερέφα τελικά είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι αυτοί της χρυσής αυγής και δέχονται και <>!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/10/12 17:46

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 23:32

      ωχ, Παρασκευη σημερα σου εκανε η μανα σου φακες οποτε θα μας κλασεις τα αρχιδια πανηγυρικα...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/10/12 03:34

    ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα ίδια σκατά είναι ρε παιδιά.Φούμο και στα δύο άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/10/12 01:38

    h ellada anhkei stous ellines.h komotini anhkei stous ellines.kleisimo xrysh aygh.alexpoli
    tou tourkikou proxeneiou amesa.anthellinika skoupidia liga einai ta pswmia sas.tourkoi moggoloi dolofonoi.zhtw o axhgos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.