17.10.12

Ταξίδι για το αυτονόητο δικαίωμα στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια

Μια ιστορία με απρόβλεπτη συνέχεια εκτυλίσσεται με πρωταγωνιστές δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους Βαγγέλη Διαμαντόπουλο (Καστοριάς) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδας), καθώς επιβαίνουν στο Φιλανδικό πλοίο Estelle με προορισμό την Γάζα, την οποία οι Ισραηλίνοι την έχουν αποκλεισμένη!!!
Η επικοινωνία των ελληνικών με τις ισραηλινές αρχές είναι συνεχής και οι ισραηλινοί ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα με τους επιβαίνοντες, αν το πλοίο ακολουθήσει την πορεία του πλοίου Μαβί Μαρμαρά, αυτό αποτελεί πολεμική πράξη!!!
Σύμφωνα με την ανθρωπιστική οργάνωση «Ένα καράβι για τη Γάζα» το πλοίο μεταφέρει 2 ελαιόδενδρα, 41 τόνους τσιμέντο, αναπηρικά καροτσάκια, ιατρικό εξοπλισμό, παιδικά βιβλία, παιχνίδια, 300 μπάλες ποδοσφαίρου, μουσικά όργανα, θεατρικό εξοπλισμό (κυρίως εξοπλισμό φωτισμού). Επίσης μεταφέρει μια άγκυρα καθώς και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (VHF Radio) που είναι απαραίτητα για την κατασκευή της Κιβωτού της Γάζας.
Το Estelle αναμένεται να φτάσει στην Γάζα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/12 18:21

    Να κάνουν ταξίδι και στο Ιράν για να διαμαρτυρηθούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το πυρηνικό του πρόγραμμα, οι μάγκες του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/12 20:47

    Για ποιό λόγο άραγε θα πρέπει η Ελλάδα να ενδιαφερθεί για την τύχη των 2 βουλευτών απο την στιγμή κατά την οποία είναι ενημερωμένοι τόσο για αυτό που πάνε να κάνουν όσο και για αυτό που τους περιμένει; Οι ίδιοι επέλεξαν να συμμετάσχουν στο ταξίδι αυτό προκειμένου να το παίξουν επαναστάτες και ουμανιστές , γνωρίζοντας ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στην Ελλάδα με το τρόπο αυτό. Οι επαναστάτες και ιδεολόγοι λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες των πράξεών τους και όχι να απαιτούν και προστασία. Είναι ο ορισμός του τζάμπα μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 21:36

      "Να το παιξουν επαναστατες" και "τζαμπα μαγκα" ειναι εκφρασεις που ταιριαζουν σε ολους εδω μεσα, που λενε το κοντο τους και το μακρυ τους, αλλα και στους αλλους στα καφενεια που βριζουν και ξεσπαθωνουν σε πολιτικους, κομματα κι οποιον παρει ο χαρος. Οταν μπαινεις σε ενα καραβι και δεν ξερεις αν θα γυρισεις, ουτε τζαμπα μαγκας εισαι, ουτε το παιζεις επαναστατεις. Μπορεις να προβαλεις οτι ενστασεις εχεις για αυτο που κανουν, αλλα κοσμια. Λαθος ή σωστο, αυτοι το τολμησαν. Εσυ και πολλοι πολλοι αλλοι φοβαστε να βγειτε στην πλατεια να διαδηλωσετε, μην σας περασουν για τιποτα κουμουνια. Πες τους τρελους και ηλιθιους, αλλα παραδεξου οτι εχουν τα @@@@@@@ γι αυτο που κανουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 10:27

      Εσύ τι κάνεις ρε μεγάλε?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/12 23:39

    Θεατρίνοι και την προηγούμενη φορά ήταν μαζί με τούρκους ακτιβιστές, οι οποίοι βεβαίως αποδείχθηκαν τούρκοι της ΜΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.