2.10.12

Κατάληψη του Δημοτικού Σχολείου Οργάνης από γονείς

Κατάληψη επ’ αόριστον του Δημοτικού Σχολείου της ορεινής Οργάνης στην Ροδόπη, πραγματοποιούν από το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου, οι γονείς των παιδιών της περιοχής του ορεινού όγκου, καθώς δεν έχει παρουσιασθεί ακόμα ο δάσκαλος του Ελληνόγλωσσου προγράμματος, με αποτέλεσμα να υστερεί σημαντικά η εκπαιδευτική διαδικασία.

«Κάναμε κρούσεις στους αρμοδίους και μας είπαν να κάνουμε υπομονή. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή και τα παιδιά μας να μην μορφώνονται. Είμαστε οικονομικά η πιο φτωχή περιοχή της Ροδόπης, να μην γίνουμε και το ίδιο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Κομοτηνής και στην δημοσιογράφο Βάσω Μαχαίρα, ο κάτοικος της Οργάνης Γιουνούτς Χουσεΐν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/10/12 08:29

    Κωλοκράτος... μπουρδέλο κατά Μεϊμαράκη Ευαγγέλιον. Αφήστε που μπορεί ο δάσκαλος να πάτησε τίποτε πρόκες που πέταξε επίτηδες το Προξενείο.

    Τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι ο δάσκαλος έπαφε φουίτ!!!

    Δημήτριος Κουτσογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.