18.10.12

Νεκρός στις απεργιακές διαδηλώσεις της Αθήνας

Ένας άνθρωπος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που ολοκληρωνόταν η μαζική πορεία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Η ένταση εκδηλώθηκε όταν τα ΜΑΤ επιχείρησαν να αποκλείσουν την οδό Βασιλέως Γεωργίου και να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να περάσουν. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και συμπλοκές.
Εκτεταμένη ρίψη χημικών και κρότου λάμψης μέσα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ οι διαδηλωτές που παρέμεναν στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος άρχισαν να τρέχουν προς τα γύρω στενά για να προφυλαχθούν.
Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» της πλατείας, καθώς οι διαδηλωτές επέμεναν να επιστρέφουν παρά το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς είχαν αποκλειστεί από τα ΜΑΤ στη Μητροπόλεως και την Ερμού.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/12 16:30

    65χρονος διαδηλωτής, μακροχρόνια άνεργος, πεθαίνει από ανακοπή. Επιβεβαιώνεται από Ευαγγελισμό. 5 μηνών τρικομματική κυβέρνηση, κρατιέται στη ζωή από ορδές φασιστών και χουντικής έμπνευσης αστυνομική τρομοκρατία. Επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 18:23

      φοβερό συμπέρασμα, φοβερής έμπνευσης

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/12 17:15

    Κρίμα για τον άνθρωπο, όπως και κάθε άνθρωπο.

    Όπως είπε και η Παπαρήγα όμως, όταν είχαμε την απώλεια ενός δικού της συντρόφου, από το ξύλο κουκουλοφόρων που ΔΕΝ καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο εκλιπών κατέβηκε σε πορεία, έχοντας πλήρη επίγνωση της πράξης του και του τι μπορεί να συμβεί.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα για τον άνθρωπο και υγεία στους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 18:41

      Ελπιζω να καταλαβαινεις πως τετοιες αποψεις σαν αυτη που εγραψες "δικαιολογουν" και τον καθε εγκληματια που θα σκοτωσει αυριο-μεθαυριο αστυνομικο (που εγινε αστυνομικος, "έχοντας πλήρη επίγνωση της πράξης του και του τι μπορεί να συμβεί")
      Ντροπη, τιποτα αλλο

      ΥΓ. παιρνετε ενα πληκτρολογιο μπροστα σας κι οποιον παρει ο χαρος... και στα @@ μου και η Παπαρηγα και οι κουκουλοφοροι και ο ΣΥΡΙΖΑ: η αποψη που εγραψες ειναι για τα μπάζα (να μη πω τιποτα χειροτερο)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 22:12

      "Η συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι συνειδητά" είπε ο Σαββόπουλος. Αλλά ξέχασα, πρέπει να φταίει το μνημόνιο, δεν γίνεται αλλιώς,

      Μόνο που δεν σου βγαίνει η σούπα γιατί ο άνθρωπος ήταν άνεργος από το 2006.

      Και γνώριζε πολύ καλά τι γίνεται στις πορείες και το προσωπικό του πρόβλημα και όλα. Τον τιμούμε για τον αγώνα του και μέχρι εκεί. Συριζεϊκη κλάψα με μέτρηση αυτοκτονιών και νεκρών δεν θα κάνουμε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.