29.10.12

Ικανοποίηση δημάρχου Θάσου για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο δήμαρχος Θάσου Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, με αφορμή την απόφαση   του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, για τον αριθμό των δρομολογίων για τους χειμερινούς μήνες στις πορθμειακές γραμμές Καβάλας – Πρίνου και Κεραμωτής – Λιμένα.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ, με παρέμβασή ζήτησε από τα μέλη του συμβουλίου να λάβουν υπόψη τους μία σειρά ζητημάτων για την αποφυγή προβλημάτων στη μετακίνηση των δημοτών, όπως η συχνή μετακίνηση ασθενών, η καθημερινή μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων και μαθητών καθώς και η ανάγκη ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πρίνου.
Τελικά το Συμβούλιο ενέκρινε 8 δρομολόγια καθημερινά από την γραμμή Κεραμωτής – Λιμένα και 4 από την γραμμή Καβάλας – Πρίνου, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τον δήμαρχο Θάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.