29.10.12

Αποστολή του Δήμου Καβάλας στη Μόσχα

Αναχώρησε τα ξημερώματα η αποστολή του Δήμου Καβάλας για τη ρωσική πρωτεύουσα με επικεφαλής το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης στη μεγάλη τουριστική αγορά της Ρωσίας.

Ο Δήμος Καβάλας για τέσσερις ημέρες θα φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ρώσου δημοσιογράφου» όπου εκεί τα μέλη της αποστολής θα συναντηθούν με δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες, ξενοδόχους και εμπλεκόμενους φορείς της Ρωσίας.
Στη συνάντηση αυτή οι ρώσοι προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν το φιλμάκι που γυρίστηκε στη ρωσική γλώσσα και προβάλει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, θα γευτούν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και θα γνωρίσουν ήθη, έθιμα και παραδόσεις της περιοχής μας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Μόσχα τα μέλη της καβαλιώτικης αποστολής θα έχουν ιδιαίτερες συναντήσεις με τον πρόεδρο του τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, το γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μόσχα, με τον εκπρόσωπο του οργανισμού τουρισμού της Ρωσίας και με τους μεγαλύτερους tour operator.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.