1.10.12

Μαλάκυνση εγκεφάλου ο Τσάβες!

«Αν ήμουν Αμερικανός, θα ψήφιζα Ομπάμα» (!!!) δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ο οποίος χαρακτήρισε «καλό τύπο» τον αμερικανό ομόλογό του.

Ο Τσάβες διεκδικεί την επανεκλογή του για μια ακόμη εξαετή θητεία στις προεδρικές εκλογές αυτή την Κυριακή. Η Βενεζουέλα έχει τεταμένες σχέσεις με την αμερικανική κυβέρνηση, αν και οι ΗΠΑ παραμένουν ο μεγαλύτερος αγοραστής πετρελαίου της χώρας.
«Εύχομαι να μπορούσαμε ν’ αρχίσουμε μια νέα περίοδο κανονικών σχέσεων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ», δήλωσε ο Τσάβες σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βενεζουέλας την Κυριακή.
Ο ηγέτης της Βενεζουέλας είχε κάνει χειραψία με τον Μπαράκ Ομπάμα σε μια συνάντηση κορυφής το 2009 αλλά έκτοτε οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν.
Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας παραμένει χωρίς πρέσβη από το 2010 καθώς ο Τσάβες απέρριψε τον υποψήφιο πρέσβη, Λάρι Πάλμερ, κατηγορώντας τον ότι έκανε ασεβείς δηλώσεις για την κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Αυτό οδήγησε την Ουάσινγκτον να ακυρώσει την βίζα του πρέσβη της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/12 19:21

    Κάτι ντόπιοι θαυμαστές του το έχουν εκ γενετής. Αυτός έχει και μια ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/12 19:52

    Το πετρέλαιο που θα έφερνε ο τσίπρας από τον Τσάβες κατευθείαν τι έγινε? Αντε γιατί αλλοιώς να αγοράσουμε ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/12 10:50

    Για να δούμε τι μύδρους θα εξαπολύσει ο Τσίπρας εναντίον του προδότη Τσάβες. Άκου να κολακεύει το φίδι τον Ομπάμα που κάλεσε τον έλληνα προδότη Παπανδρέου να διδάξει στο Χάρβαρντ και να τον βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία...

    Πάει Αλέξη, τον εξαγόρασαν κι αυτόν. Πάει η αριστερή πανευρωπαϊκή (καλέ μέχρι και παγκόσμια) επανάσταση. Τώρα όλοι ενωμένοι.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!! Εδώ ζήλεψε από τους χρυσαυγίτες μέχρι κι ο ΚΑμμένος και άρχισε ακτιβιστικές παρεμβάσεις.

    Τόσο καλά η χώρα που αντιστάθηκε στον προδοτικό παπανδρεϊσμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.