1.10.12

Ο Δήμαρχος Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Η 1η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, έχει καθιερωθεί επίσημα ως η παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Αποτελεί  ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά της. Ο Δήμος Δράμας θεωρώντας ότι η μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο σε περιστασιακές δράσεις ή εκδηλώσεις, μεριμνά μέσω του Νομικού Προσώπου και των ΚΑΠΗ για την υλοποίηση πολιτικών που απευθύνονται στις πραγματικές ανάγκες των ηλικιωμένων. 

Προχωρά στην δημιουργία σύγχρονων δομών που εξυπηρετούν αυτές ακριβώς τις ανάγκες όπως η βελτίωση των χώρων στα περιφερειακά ΚΑΠΗ, η δημιουργία του υπερσύγχρονου ΚΗΦΗ, η λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου κλπ. 
Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης για την σημερινή ημέρα ανέφερε: «Με σωστό σχεδιασμό και οργανωμένη δομή  ο Δήμος Δράμας ξεπερνά τα εμπόδια και μεγιστοποιεί  τις προσπάθειές του για στήριξη των ευαίσθητων τμημάτων της τοπικής μας κοινωνίας. Η μέριμνα των υπηρεσιών του Δήμου μας σε ότι αφορά τους ηλικιωμένους  και την εξυπηρέτησή τους  ασκείται με γνώμονα  την ποιότητα ζωής  που αξίζει στην Τρίτη Ηλικία. Χρόνια σας Πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.