19.9.12

Σύσταση συνεταιρισμού επαγγελματιών στην Καβάλα



Σύσταση συνεταιρισμού επαγγελματιών προωθεί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παναγιώτη Αρσονιάδη, ο συνεταιρισμός αυτός θα αποτελείται από μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών.

Η σύσταση του συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη, τα οποία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ανήμποροι να πληρώσουν τις εισφορές τους αφού βρίσκονται στα πρόθυρα όχι μόνο της οικονομικής κατάρρευσης αλλά και της ψυχολογικής.
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ ο Συνεταιρισμός θα προχωρήσει με ελάχιστο αριθμό 20 ατόμων και ανάλογα με τον αριθμό, θα οριστικοποιηθεί αν θα είναι προμηθευτικός ή καταναλωτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.