19.9.12

Μαίρη Καραπαναγιώτου ή αλλιώς … οι άγγελοι κατέβηκαν στην γη!

Είναι ομολογουμένως μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Βλέποντας την κανείς, νομίζει ότι οι άγγελοι κατέβηκαν από τον ουρανό και ήρθαν στην γη! Ο λόγος για την Μαίρη Καραπαναγιώτου, η οποία παραχώρησε στο Νίκο Βαβατσικλή μία αποκλειστική συνέντευξη για το inpost.gr!

Γεννήθηκε πριν 24 Απρίληδες στην Κομοτηνή και από μικρή ασχολήθηκε με τον χώρο του μόντελινγκ. «Σε μια εποχή όπου η χώρα της καγκελαρίου Μέρκελ δεν αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην Ελλάδα, ένα μοντέλο … κάνει τη διαφορά αποτελώντας θετική αναφορά», έγραψε πριν από λίγες ημέρες στα παραπολιτικά της σχόλια η γερμανική εφημερίδα «Bild» για την Μαίρη.
Πασαρέλα, βιντεοκλίπ με τους Going Through και τον Άκη Δελλή, φωτογραφήσεις, διαφημίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές στην Τουρκία, είναι η καθημερινότητα της. Η Μαίρη μιλάει στο inpost.gr για την εμπειρία της στον χώρο, τα μελλοντικά της σχέδια, για την οικογένεια της, καθώς και για το ποιο στυλ άνδρα την γοητεύει. Διαβάστε την συνέντευξη της εδώ…

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.