23.9.12

Αυτοκτόνησε 50χρονος επιχειρηματίας στην Αλεξανδρούπολη

Σε θλίψη και σκεπτικισμό έχει πέσει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, μετά την είδηση ότι ο 50χρονος επιχειρηματίας Μάκης Τσαρτόγλου, ιδιοκτήτης των καταστημάτων «Expert Τσαρτόγλου», βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής κρεμασμένος στο κατάστημα του το οποίο εδώ και λίγο καιρό είχε πάψει να λειτουργεί.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος οδηγήθηκε σε αυτή τη μοιραία πράξη λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/9/12 02:02

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/12 14:03

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΔΕΙΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ...ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΩΝ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 'ΚΟΙΜΗΘΕΙ' ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥς ΜΑΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=vHpdJWtxklo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/12 21:48

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  3. Καλή κι η προσευχή αν πιστεύεις, αλλά πρέπει και κάποιοι να πληρώσουν, ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.