30.7.12

Οι κυβερνητικές υπογραφές στη Λευκάδα και τη Μύκονο … και οι διακοπές του κουρασμένου!!!

Την ώρα που ο Έλληνας δεν μπορεί ν’ αγοράσει τα απαραίτητα για το οικογενειακό του τραπέζι, το life style της Κυβέρνησης συνεχίζεται στα ελληνικά νησιά, με την συμμετοχή μάλιστα του προέδρου της Δημοκρατίας!

Ο Κάρολος Παπούλιας, υπέγραψε τα Προεδρικά Διατάγματα για τις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών από τη Λευκάδα, ενώ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε από τη Μύκονο! Να που κι η Ψαρού, το Super Paradise και το Πόρτο Κατσίκι βγάζει ταγματάρχες και συνταγματάρχες!!!
Από την άλλη ο πιο κουρασμένος πρωθυπουργός που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα, ο Κώστας Καραμανλής, βρίσκεται στην Μύκονο, για τις δεύτερες διακοπές του, καθώς θ’ ακολουθήσει ακόμα ένα ταξίδι μετά τον 15Αύγουστο! Έτσι Ελληναρά … θαύμασε τους ηγέτες σου!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/12 16:11

    ΤΗΝ ΩΡΑ ......Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ ΝΤΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Π Ο Θ Ε Ν 1.000.000 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΟΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΤΣΑ ΝΤΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ ...ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/12 19:18

    Και η κουμπάρα του Καραμανλάκα κυρία Γιούλη μετά του συζύγου της Ευριπίδη εορτάζουν τα 10 χρόνια έγγαμου βίου στις Καγκέλες με όλη την Αυλή τους.Και οι ιθαγενείς κρυφοκοιτάζουν και θαμάζουν.Αιντε βρε καραμανλάκες όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/12 22:40

    Μονο τα συμβουλια των Μ.Κ.Ο δεν ηταν.Τερμα η μαμαλικα.Τους το ειπε ο Στυλιανιδης.Τον Καζαντζη θα δωσει.Αλλα του ειπε για τα τελευταια 25.000Ε,πρεπει να κανει απολογισμο,γιατι υπαρχει και η Σ.Δ.Ο.Ε.Ευρη αρχισες να βαζεις μυαλο.Κατι ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/12 13:32

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΚΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΚΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ . Η ΜΗ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/12 14:16

    Α ρε έναν ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΤΑΣΟ που θέλετε όλοι σας και προπαντός ο Στυλιαννίδης. Αλλά αυτός κατάφερε εν μέρει με ολίγον ΠΑΣΟΚ που είναι στα πράγματα της Δημαρχείας και Περιφέρειας να τον εκτοπίσουν τον έντιμο ΤΑΣΟ γιατί τους ήταν εμπόδιο στα βρώμικα σχέδιά τους για την έρμη την μαμαλίγκα. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και πάντα δεν θα έχει ξαστεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.