20.6.12

Υπουργός Επικρατείας ο πρώην Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Δημήτρης Σταμάτης


Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η συζήτηση για τα στελέχη που θα αναλάβουν βασικά υπουργεία στην κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το θέμα της ονοματολογίας, ο Δημήτρης Σταμάτης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, φαίνεται ότι είναι το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει το υπουργείο Επικρατείας.

Ωστόσο, τα ονόματα που κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερες πιθανότητες για υπουργοποίηση από τη ΝΔ είναι οι Χατζηδάκης για το Ανάπτυξης, Μητσοτάκης για Περιβάλλοντος ή Υποδομών, ο Αρβανιτόπουλος για το Παιδείας, ο Μανιτάκης για το δικαιοσύνης.
Με ερωτηματικό παραμένει ο Μεϊμεράκης, ο οποίος ακούγεται για το Εσωτερικών, αλλά και για την προεδρία της Βουλής.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/12 18:19

    oi pasokoi tis komotinis pou ebrizan ton stamati ton stirizoun tora diladi?giati xthes o grammateas toy pasok ebgale anakoinosi kai elege kali epityxia sti nea kibernisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/12 18:30

    Την κολλητη του δημοσιογραφο απο τον Εβρο την παιρνει στο γραφειο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/12 18:39

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΑΛΙΡΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/12 17:22

    Περιμένω εναγωνίως τη δήλωση Γιαννακίδη, που αισθάνεται υπερήφανος που η Ροδόπη ,σε ένα πρώτης τάξεως υπουργείο έχει ένα "δικό μας παιδί". Κύριε πραγματικέ Διαχειριστά ελπίζω να μας ενημερώσετε εγκαίρως για το σχτικό δελτίο Τύπου που θα εκδοθεί οσονούπω.Όπως επίσης και για τις αθρόες προσλήψεις που θα ακολουθήσουν...
    Πραγματικά δύσκολοι καιροί να γίνεσαι... ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια επιστολή στον Στυλιανίδη, με επίσημη ανακοίνωση της ΜΟΝΟ η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης έβγαλε!!! Κανείς άλλος. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/12 18:24

    Μεγάλε Διαχειριστά έχεις επιλεκτική μνήμη ή ελλειπή δημοσιογραφική ενημέρωση. Την επομένη των εκλογών 2004 μόνο ο Γιαννακίδης βγήκε με τετρασέλιδη! Συνέντευξη στον Παρατηρητή για να υμνήσει τον...Κυβερνήτη. Γι αυτό σου λέω μην το παίζεις τζάμπα αντιδραστκός. Ίδια είναι τα αφεντικά Δεξιά κι Αριστερά. Κι ο νοών νοήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.