16.6.12

Μαύρος από την ηλιοθεραπεία ο «κουρασμένος» Καραμανλής … μαύρο στις εκλογές εμείς!


Ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα ο Κώστας «κουρασμένος» Καραμανλής έδωσε το παρών στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα … μαυρισμένος σαν το Λάκη Γαβαλά, όχι από το ξύλο, αλλά από την ηλιοθεραπεία!

Χρέος μας την Κυριακή, να «μαυρίσουμε» στην κάλπη (γιατί μόνο εκεί μπορούμε να μαυρίσουμε) τους πολιτικούς που μας οδήγησαν σ’ αυτό το χάλι! Διώξτε τους! Τώρα έχουμε την ευκαιρία στα χέρια μας, μην την χάσουμε…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/12 12:01

    "Ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα";;;;

    Εγώ με αυτά που διαβάζω στα μπλογκς από "αναλυτές" (του κώλου) και σχολιαστές (στημένους "επαναστάτες του μπαμπά και της μαμάς") και σαλεμένους, νόμιζα ότι ήταν ο Παπανδρέου!!!

    Λέτε ρε να επιστρέψει θριαμβευτής ο ΓΑΠ;;; Μαζί με Μπένι θα κάνουν θαύματα. ΓΑΠ υπεξ ή Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Μπένι Πρωθυπουργός; Δεν αισθάνεσθε μια κάποια ασφάλεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/12 12:01

    Ο χειρότερος πρωθυπουργός;;;;;;

    Μη στενοχωριέται. Από μεθαύριο είτε έτσι είτε αλλιώς, τον ... χάνει τον τίτλο. Θα έχουμε νέο ρεκόρ "χειροτερότητας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/12 12:03

    Μα γιατί του επιτίθεστε; Αφού ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λέει (και υπογράφει...) ότι ήταν παλικάρι που έβαλε βέτο (λέει...) που είπε όχι στο Ανάν (λέει...) και ήταν με το "ξανθόν γένος" (πάλι λέει...)

    Αυτόν τον πατριώτη λέτε χειρότερο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/12 12:03

    Ας μην ήταν ο Ρουσόπουλος, δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/12 03:14

    Κι ο κουμπάρος του ο Στυλιανίδης να μαυριστεί αν και πολύ τυχερός σαν ο μόνος χριστιανός υποψήφιος . Καλύτερα στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.