30.5.12

Για να λυθούν οι «παρεξηγήσεις»!

Η ανάρτηση της Piazza del Popolo «Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ» είναι αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ! Οπότε όλα τα γραφόμενα αφορούν τους δημοσιογράφους της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Βέβαια η ανάρτηση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ έχει «κατεβεί», αλλά η Piazza την έχει κρατήσει από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Υπάρχει μάλιστα και στο Archive της Google, αλλά θα μπορούμε να την πάρουμε και να σας την δείξουμε 24 ώρες μετά την πρώτη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ. Θα σας παρακαλούσαμε οι χαρακτηρισμοί και οι βρισιές προς την οικογένεια μας, να τις μεταβιβάσετε αλλού.
Σε ότι αφορά το πρόσωπο του Γιώργου Πεταλωτή, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τιμούμε ως πολύ καλό φίλο! Την πολιτική του διαδρομή δεν θα την κρίνουμε ακόμα, γιατί πιστεύουμε ότι δεν τελείωσε. Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο, δεν γίνεται μόνο από συγκεκριμένες θέσεις σε λίστες ψηφοδελτίων. Γίνεται στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο, στις παρέες, στο διαδίκτυο … γίνεται παντού!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/12 18:03

    Όπως φαίνεται κακό όνειρο είδε, στις 5.24 λεπτά για να στείλει την δήλωσή "είδηση" στη Μαρία Νικολάου ο υποψήφιος βουλευτής μας!!!!
    Γειά σου Μαράκι πάντα επιτυχίες να έχεις.
    Μαράκι μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/12 18:42

    Γυρισε το μυαλο του και εστειλε ενα sms σε φιλους Γιατι αραγε δημοσιευτηκε; Τι παιχτηκε piazza?Στη Μαρια ο Πετ εδωσε δεκαδες συνεντευξεις και την εβαλε και στο ΑΠΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/12 19:43

    Οπως τα λες ειναι piazza και ο ποιο άπιστος ας γράψει στο google "Ροδόπη: Πυρά Πεταλωτή" και θα δει πρωτη πρωτη την ERT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 23:57

      Εσύ εκτός από εκατό καψουροτράγουδα την ημέρα βλέπεις κι άλλα στο google πάλι καλά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/12 01:08

      Τι μας νοιάζει πού το βρήκε η piazza κλπ.Το πρόβλημα που πρέπει να συζητάμε είναι πώς θα ξαναστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Να φέρουμε τοπικά εδω τον κόσμο που συνήθισε να βλέπει κλειστά γραφεία, να μην γίνονται νομαρχιακές συνελεύσεις, να χρωστάνε λεφτά από τα νοίκια.Η οργάνωση είναι ανύπαρκτη και ακέφαλη.Ανήκω σε παλιότερη γενιά και ντρέπομαι.Ας ορίσουν κάποιον επικεφαλής με σχετικό κύρος και να αρχίσουμε να λειτουργούμε πιά.Το λέω πολύ καλοπροαίρετα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/12 19:48

    Σημα προς τους εναπομιναντες Πσοκους να μετακομισουν στον Συριζα. Πραβο Κωστα Λαλιωτη. Μου εχει φυγει το λιγο μυαλο που μου εμεινε αφου ενα ενα ινδαλμα του Πασοκ πεφτει και μαλιστα στην ωρα του, στο τσακ που λεμε και που σε συνδιασμο με τα καμωματα του ΒΒ απορω γιατι δεν το διαλυουν προεκλογικα να μην τυπωνουν και ψηφοδελτια εκει στο εσωτερικων με τετοια κριση. Μηπως θα ειναι καλλιτερα για ολους??? Απεσυρθεις και το γνωριζουμ και μαλιστα ολοι οσοι σε γνωριζαν απο κοντα με καλη διαθεση παντα, κανε μια διαψευση και θα ητανε αρκετο, απο εκει και μετα ο υμνος στην Τσιπροσημαια του Συριζα τι χρειαζοτανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/12 00:06

    Κι εσυ γιατί δεν ανέφερες από πού το αντέγραψες και θολώνεις περισσότερο το τοπίο?Τζερτζελές να γίνεται ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/12 00:15

    Μου φαίνονται λίγο «στοχευόμενα άστοχα» τα όσα λέγονται και υπονοούνται στις 2 αντιφατικές δηλώσεις του κ. υφυπουργού.
    Ο αληθινός στόχος είναι οι 3 μειονοτικοί βουλευτές ή ο κ. Βενιζέλος;
    Περίεργα πράγματα στα καλά καθούμενα, τα οποία θα μαθευτούν μετά τις εκλογές!!!! Ως τότε υπομονή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/12 14:40

      πολύ συνωμοσία του ψεκάσματος οσμίζεσαι

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/12 07:37

    http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/05/blog-post_951.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/12 15:52

    Μαζευτηκαν μετα το χαμο σαν να μην τρεχει τιποτα.Ουτε κριτικη ουτε τιποτα.Πεθανε μαγκες το κομμα . Εγινε κώμα.Καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.