30.5.12

Στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ η Κοινωνική Συμφωνία


Τη στήριξη της Κοινωνικής Συμφωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, ανακοίνωσε επίσημα η Λούκα Κατσέλη, μετά την συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 17 Ιουνίου «ο λαός θα γυρίσει σελίδα».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή, εξήρε στη δήλωσή του «το σημαντικό ηθικό πλεονέκτημα που δημιουργεί η απόφαση της Κοινωνικής Συμφωνίας να θέσει στο τραπέζι προγραμματικές θέσεις και όχι ανταλλάγματα -σε μια εποχή φθήνιας, που οι ορκισμένοι εχθροί ενώνονται σε ανίερες συμμαχίες για να μη χάσουν τα οφίτσια» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτή η στάση θα εκτιμηθεί από τον λαό.
Η συζήτηση με την κ. Κατσέλη επικεντρώθηκε γύρω από τους άξονες μιας αριστερής προοδευτικής κυβέρνησης, που θα βγάλει τη θηλιά του Μνημονίου από τον λαό, είπε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε ότι με την κ. Κατσέλη συμφώνησαν πως το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι η παραμονή ή όχι στο ευρώ, αλλά παραμονή στην ευρωζώνη με τον λαό να ζει με αξιοπρέπεια ή λεηλατημένος, χωρίς ελπίδα και χωρίς δικαιώματα.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης, πως υπήρξε συμφωνία στην ανάγκη το Μνημόνιο να αντικατασταθεί με ένα εθνικό σχέδιο για την ανόρθωση της χώρας, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική εξυγίανση.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/12 18:48

    Η Λούκα ξέρει τι κάνει. Πάει με τους νικητές του σήμερα και διωγμένους του αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/12 23:54

    Oλα τα τοξικά του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.Λεφτά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/12 13:07

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΓΓΙΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΩΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ; ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΕΛΕ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΝΕΑΝΙΑ ΑΥΤΟΝ; ΤΙ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Η ΝΔ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΤΑΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.