4.5.12

Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται από τη ΝΔ στον Έβρο


Χωρίς άγχος για την πρωτιά η ΝΔ στον Έβρο και με την σιγουριά της εκλογής τουλάχιστον 2 βουλευτών ετοιμάζεται για την επόμενη δύσκολη μέρα. Ποιοι όμως θα την εκπροσωπήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο; Ποιοι προηγούνται;

Αυτή την φορά πρώτος σε σταυρούς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα έχει ρόλο, καθώς είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι ο Έβρος θα δει μετά από χρόνια έναν βουλευτή στα κέντρα των μεγάλων αποφάσεων.
Για τις επόμενες 2 θέσεις θα παίξουν 4 ονόματα με το προβάδισμα να έχουν οι Σταύρος Κελέτσης και Ελένη Δημούδη. Καλά διαβάσατε! Η εκπαιδευτικός από την Αλεξανδρούπολη παίζει πολύ καλά το «παιχνίδι» με τις δισταυρίες και ίσως είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών.
Ο Σταύρος Κελέτσης ήταν σ’ αυτές τις εκλογές η ήρεμη δύναμη. Επισκέφθηκε πολλές περιοχές και οικισμούς του Έβρου, συνομίλησε με τους κατοίκους της, οργάνωσε τους ανθρώπους του και είναι δυνατά στο παιχνίδι, με τις περισσότερες πιθανότητες από όλους για την επανεκλογή του.
Ο Αλέκος Δερμεντζόπουλος παίζει μόνο στον Βόρειο Έβρο και είναι απίθανο να πιάσει τις παλαιότερες εκλογικές του αποδόσεις. Μην ξεχνάτε είναι και ο άνθρωπος που μέσα σε 10 μέρες είπε ναι στο μνημόνιο και μετά όχι μόνο και μόνο για να είναι στις εκλογικές λίστες της ΝΔ. Ο κόσμος δεν ξεχνάει.
Κοντός ψαλμός μέχρι την Κυριακή…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/5/12 17:32

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΗΤΕ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.