4.5.12

Το κλίμα για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο! Ποιος προηγείται…

Φτάσαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, έμειναν δύο 24ωρα που βέβαια πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν για το ποιοι προηγούνται, για το πού παίζεται το «παιχνίδι»! Η μάχη του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο γίνεται ανάμεσα στην Ελένη Τσιαούση και τον Γιώργο Ντόλιο.

Το μυαλό βέβαια των στελεχών και των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα να πιάσει το πολυπόθητο 25% για να εκλέξει βουλευτή, κάτι το οποίο όμως φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα το ΠΑΣΟΚ θα τα καταφέρει.
Εφόσον το ΠΑΣΟΚ έχει το ¼ των ψήφων στον Έβρο εκλέγει βουλευτή και όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ελένη Τσιαούση. Το δείχνουν οι συμμαχίες που έχουν γίνει, το δείχνει η φθορά που έχουν τα στελέχη που ήταν στην κυβέρνηση, το δείχνει ο κόσμος!
Το μαρτυρούν και πολλοί αυτοδιοικητικοί του Έβρου που δουλεύουν συστηματικά για την Ελένη Τσιαούση, από την Σαμοθράκη, την Αλεξανδρούπολη έως την Ορεστιάδα. Ζαμπουνίδης, Φωτιάδης, Βαβίας, Γρηγοριάδης, Αλεξανδρής, Χαμαλίδης, Κιτσικίδης, Αντωνιάδης, Παπαϊωάννου είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν βγει και αλωνίζουν όλον τον Έβρο, από πόρτα σε πόρτα.
Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο λαός και την ετυμηγορία του περιμένουμε την Κυριακή.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητό μου piazza del popolo η πολιτική μου παρουσία στο Νομό για στήριξη του ΠΑΣΟΚ και η κινητικότητα μου σε όλο τον Νομό είναι δεδομένη αλλά ποτέ μου δεν ήταν για στήριξη κανενός Υποψηφίου πολύ περισσότερο δε σήμερα που το ΠΑΣΟΚ και γενικά το πολιτικό σύστημα έχει τόσο μεγάλη κρίση
    Γιάννης Βαβίας
    Πρώην Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/12 21:37

    ntolio eisai parel8on.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/12 23:42

    ντολιο τελιοσες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/12 13:54

    Φωτιαδης.Αυτος που εδωσε το οικοπεδο στον συλλογο Εβριτων.Αληθεια που ειναι αυτη η ψυχη,χαθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/12 16:29

    Πιάτσα, που είναι το χθεσινό σχόλιο του Ντόλιου? Ανοιξε η γη και το κατάπιε? Το διάβασαν όλοι οι φίλοι μου και μόνο εγώ ο κακομοίρης δεν πρόλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.