24.5.12

Ο Ιλχάν Αχμέτ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ! Συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη


Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά θα είναι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ. Στη συνάντηση που είχε με τον Φώτη Κουβέλη συμφωνήθηκε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ροδόπης.

Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ, με την οποία είχε εκλεγεί το 2004, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Να σημειωθεί ότι το κόμμα της κ. Μπακογιάννη κατέλαβε την τρίτη θέση στη Ροδόπη με 19,75%, έναντι 3,87% που συγκέντρωσε η ΔΗΜΑΡ.
Στη συνάντηση με τον κ. Κουβέλη μετείχαν και στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ που εισηγήθηκαν να τεθεί ο κ.  Ιλχάν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Ροδόπη, εισήγηση που έγινε δεκτή.
Αποφασίστηκε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ στη βάση των πολιτικών αρχών και του προγράμματος του κόμματος.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/12 16:51

    Δ.T.ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για Πεταλωτή

    Σε συνέντευξή του στον “Παρατηρητή της Θράκης” της 23ης τρέχοντος μηνός ο κύριος Γιώργος Πεταλωτής πρώην βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά, δικαίωμα του ασφαλώς, αλλά και εμείς μπορούμε να πούμε ότι είναι επίσης δικαίωμά του να ανήκει σε ένα “σαπισμένο κόμμα” κατά δήλωση του κυρίου Βενιζέλου και δικαίωμά του αναμφίβολα να στηρίζει ένα κόμμα που ενέχεται συν τοις άλλοις στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας για την ύπαρξη 1.000.000 ανέργων και πλέον, για την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και την εξαθλίωση της εργατικής τάξης καθώς και για το γεγονός ότι πάνω από 2.000 συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει μόνο το 2011.

    Ο κύριος Πεταλωτής θα έπρεπε επίσης να θυμάται πόσες φορές ο ίδιος προσωπικά έδωσε υποσχέσεις στους εργαζόμενους των ΕΝΚΛΩ και βέβαια είναι γνωστό τι έγιναν αυτές οι υποσχέσεις, όπως άλλωστε και οι υποσχέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης να θυμάται ότι ο «σύντροφος» στο εναπομείναν και όντως παρασιτικό ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου πέρασε με την διαδικασία του fast track την «επένδυση» του χρυσού.

    Όσο για την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς ο κύριος Πεταλωτής μπέρδεψε την προπαγάνδα με την πραγματικότητα. Ας δει και ο ίδιος και άλλοι σύντροφοί του την “ενημερωτική εκπομπή” αλαζονείας το ανάγνωσμα στο οποίο το ΠΑΣΟΚ του 2009-12 κερδίζει άνευ αντιπάλου την πρώτη θέση. Όσο για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την Αριστερά να μας επιτρέψτε να πούμε πως ο κύριος Πεταλωτής ως μέλος μιας κυβέρνησης που εφάρμοσε τα πιο βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα με τα γνωστά επακόλουθα είναι, ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για την Αριστερά. Κατανοούμε πλήρως την αμηχανία του.

    Αλλά να χρειάζεται δύο ολόκληρες σελίδες για να πει πάλι ακριβώς τα ίδια που είπε και στην προηγούμενη συνέντευξη του, είναι κάπως υπερβολικό. Φανταζόμαστε ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας έχουν εμπεδώσει το μήνυμα και ουσιαστικά την 6η Μαΐου το επέστρεψαν ως απαράδεκτο. Εικάζουμε ότι το ίδιο θα κάνουν και στις 17 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 18:40

      (fb)Dijon Angel Z.K κατά κόσμο Αγγελική Κοϊμτζόγλου υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καμαρώστε την για τον εκσυγχρονιστικό της πολιτικό-ιδεολογικό της λόγο (στο fb της) για την υποψηφιότητα του κ Ιλχάν.
      «ρε πόσο γελοίοι είστε??? και γαμώ τις μεταγραφές!!! από τη Ντόρα στο λεβεντόπαιδο Φανούρη... από μένα ένα ευχαιστώ πάντως για τον κόσμο που σκεφτόταν (για κάποιους λόγους που βέβαια δεν μπορώ να εξηγήσω...) να σας ψηφίσει, να μη χαλάω και τζάμπα σάλιο στα επιχειρήματα....» http://www.inews.gr/62/anatropi-sto-psifodeltio-tis-dimar-sti-rodopi-o-achmet-ilchan.htm


      22 ΜΑΪ 2012

      Ανατροπή!!! Στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στη Ροδόπη ο Αχμέτ Ιλχάν;

      Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ κοντά βρίσκονται σε συμφωνία ο Αχμέτ Ιλχάν και άνθρωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Ροδόπη, ώστε ο πρώην βουλευτής να συμπεριληφθεί πρώτος, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.
      Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι σχεδόν σίγουρη και μένουν τα τυπικά για να κλείσει! Αν ο
      Αχμέτ Ιλχάν καταφέρει και κρατήσει τις δυνάμεις του στη Ροδόπη και η ΔΗΜΑΡ δεν έχει σοβαρές απώλειες, τότε μιλάμε πρωτιά του κόμματος στη Ροδόπη!!! Αυτό κι αν είναι ανατροπή.

      http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

      ΣΧΟΛΙΟ: Αν γίνει κάτι τέτοιο, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!

      ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ υπόλοιπη Ελλάδα ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΗΜ.ΑΡ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/12 19:03

      Όλα τα περίεργα της ΕΝ.ΚΛΩ τα ξεκίνησε το δίδυμο Στυλιανίδη εν όψει των εκλογών του 2007, συνέχισαν το παραμύθι μέχρι τις εκλογές του 2009 και τελικά τα παραμύθια τους τα φόρτωσαν δια της πλαγίας οδού στον υφυπουργό κ. Πεταλωτή.
      Ο κ. Πεταλωτής προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση όταν η ΕΝ.ΚΛΩ ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης, αλλά είναι γνωστό ότι η πολιτική δεν μπορεί να επιβληθεί στις ιδιωτικές τράπεζες. Πολλά θα ακουσθούν αν συνεχισθεί το παραμύθι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/12 20:12

      Προς ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: Παιδιά...όταν μαζί με σας ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και των ψεκασμένων Ελλήνων...κάντε μια χαλαρή αυτοκριτική. Εντάξει καλά τα πήγατε στο νομό, να είναι καλά και το προξενείο, αλλά μην το χ...σουμε κιόλας.

      Όταν κάνατε παρεούλα με τη Χρυσή Αυγή και τους άλλους ελληναράδες και όλα τα φασισταριά στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες ήταν καλά? Κύριοι, είσαστε συνυπεύθυνοι για ότι συμβεί από δω και πέρα στη χώρα αυτή. Δέρνονται ξένοι? Δεν πειράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ έδερνε, προπηλακίζονται πολιτικοί, δεν πειράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε, γηπεδοποιήθηκε η κοινωνία? Δεν πειράζει, είναι λαϊκή αγανάκτηση, "δεν πληρώνω - δεν πληρώνω", δεν πειράζει, έχουν δίκιο. Σπείρατε ανέμους παραβατικότητας και λαϊκισμού και τώρα θα θερίσετε θύελλες.

      Και να το θυμάστε. Αν ένας μόνο πολιτικός κρεμαστεί στο Σύνταγμα ή εκτελεστεί από τον όχλο στο Γουδί, αυτός θα είναι ο αφελής αρχηγός σας.

      Τέλος, να θυμάστε κάτι ακόμα. Τhose who live by the sword, die by the sword...Και επειδή αμφιβάλλω και για τη μόρφωσή σας...μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις...(μεταφορικά βέβαια...)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/5/12 20:16

      Ρε σεις, ποιος τα γράφει αυτά τα δελτία? Στερείται βασικών ελληνικών. Σημεία στίξης κτλ είναι άγνωστες λέξεις. Όσο για της ουσία...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

      Πεταλωτή...ζήτα να γίνει μια συζήτηση στην Κομοτηνή για σοσιαλδημοκρατία και αριστερά και να είναι εκεί και ο Συριζα Κομοτηνής να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/5/12 00:17

      Κοίτα αλαζονεία τα τσικό της "αριστεράς". Ρε σεις, τουλάχιστον ο Πεταλωτής, ακόμα και τώρα που δεν εκλέχτηκε πήρε περισσότερες ψήφους στη Ροδόπη από όλους σας μαζί...

      Λίγο αυτοσυγκράτηση και ταπεινοφροσύνη δεν βλάπτει παιδιά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/5/12 11:13

      Παίδες του ΣΥΡΙΖΑ...στην Κομοτηνή δεν περνάνε αυτά τα αθηναϊκά. Να σας θυμίσουμε ότι στην τελική ο νομός έβγαλε 65% μνημόνιο? Αν ο αρχηγός σας θέλει να μας κάνει σοβιέτ εδώ θα δυσκολευτεί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12 17:24

    Βρε τι γίνεται για ένα 0,τόσο τοις εκατό στο πανελλαδικό ποσοστό ενός κόμματος. Τι κοινή ιδεολογική πλατφόρμα μπορεί να βρήκαν ο κος Κουβέλης και ο κος Ιλχάν? Και θέλει η ΔΗΜΑΡ να πας πείσει για το πόσο Δημοκρατική "Αριστερά" είναι...αχχχ τι δα δούμε ακόμα μέχρι να βγούν τα κουκιά και να την φέρουν πάλι στο λαό που δεν λέει να βάλει μυαλό απο "αριστερούς" που μόλις δούν εξουσία ...δεξιοκλίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/12 17:45

    Oλοι ΝΔ τώρα.Στυλιανίδη.Ούτε Ιλχάν, ούτε Καραγιουσούφ, ούτε Χατζηοσμάν.Μας κάνανε Τουρκία και ο Κουβέλης και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/12 17:48

    Τελικά η ιδεολογία στη μειονοτική ψήφο είναι πάνω απ' όλα!!!

    Από την άλλη, μπράβο στα κόμματά μας που ανοίγουν τα πόδια για λίγα ψηφαλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/12 18:19

    twra mas epise o Koubelhs oti einai ontws DHMOKRATIKH ARISERA!!!!!!!!! Ante kai stis epomenes ekloges ypopsifios o Mixaloliakos me th DHMAR...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/12 19:21

    Αυτος ο ιλχαν ειναι μεγαλος γκαντεμης οπου κ αν παει ολο τον μπουλο παιρνει..μια πηρε 15000 τον εφαγαν ο στυλιανιδης με το γιαννακιδη τωρα πηρε 10000 παλι τπτ..το βλεπω στο ιδιο εργο θεατης θα ειναι παλι ο καηνενος...να του ευχυθουμε καλη επιτυχια με το κκε στις παραεπομενες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/12 10:51

      με τις κωλοτουμπες που εχει κανει αυτος βλεπω να παιρνει χρυσο στουσ επομενους ολυπιακους στην ενοργανη???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/12 20:43

      Δεν ξέρω στην ενόργανη αλλά στην Οργάνη σίγουρα...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/5/12 21:41

    ας ψηφίσουμε μια φορά ανθρώπους που δεν υπήρξαν ποτέ "κουμπάροι", ούτε καρεκλολάγνοι, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγουμε απ'τη χίμαιρα του προτύπου "να βολευτώ κι εγώ, οι δίπλα μου ας πεθάνουν"..
    βρε δε βγαίνουν τα κουκιά να βολευτώ ούτε εγώ, ούτε ο δίπλα, μόνο να ταΐζουμε τους κάφρους με τις υπερπολυτελείς σουΐτες στα ταξίδια μας θέλουν και τότε μόνο μας θυμούνται...
    Πολίτες, μην τους χαραμίσετε ούτε την ψήφο, ούτε τα γιαούρτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/12 14:06

      Στην Ροδόπη όλοι λευκό για να φανεί η αντίδραση.Αι σιχτιρ σε όλους πια.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/12 09:36

    Δάμων Δαμιανός, Ιλχάν Αχμέτ...

    Μα... πόσο καλά ψάχνει για να τους βρει???

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.