3.5.12

Στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα μιλήσει τελικά ο Σαμαράς

Μετά από διαβουλεύσεις της ΝΟΔΕ Έβρου με τους επιτελείς της Συγγρού, αποφασίστηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή, η οποία θα είναι και η τελευταία της προεκλογικής εκστρατείας, να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και να διαφοροποιηθεί ο σχεδιασμός που ήταν για τον δημοτικό αμφιθέατρο!

Την τελική απόφαση την πήρε η Συγγρού, καθώς ήθελε να δείξει την τελευταία μέρα μια καλή επικοινωνιακή εικόνα του προέδρου, η οποία θα παίξει ρόλο στην συσπείρωση των ψηφοφόρων της. Ο άλλος λόγος ήταν ότι την ίδια μέρα και ώρα η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Έβρου πραγματοποιούσε πολιτική εκδήλωση με την υφυπουργό Υγείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε μεγαλύτερη αίθουσα και υπήρχε περίπτωση (πολύ μεγάλη) αυτή η εκδήλωση να έχει περισσότερο κόσμο.
Έτσι, ο κλήρος πέφτει τώρα στον Σταύρο Σταυράκογλου, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου, ο οποίος πρέπει μέσα σε ένα 24ωρο να κινητοποιήσει και να οργανώσει κόσμο σε όλη την Θράκη για την ομιλία της Παρασκευής. Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου, είναι χωρητικότητας 1500 ατόμων και καταλαβαίνετε πως σε τέτοιους καιρούς είναι ακατόρθωτο κάτι τέτοιο.
Θα τα καταφέρει ο Σταύρος ή θα κάνουν τελικά οι κάμερες και η σκηνοθεσία το θαύμα τους;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/5/12 11:41

    ΜΠΡΑΒ ΑΚΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 14:58

      τι θα μας πει ο σαμαρακος?για τις αυξησεις σε μπατσους?ουστ ντροπη

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.