3.5.12

Όχι στην άσκοπη αγορά ακινήτου από το δήμο Ορεστιάδας είπε η αντιπολίτευση


Με 18 ψήφους υπέρ και 11 κατά, εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας η έναρξη της διαδικασίας προκήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού για την αγορά οικοπέδου, στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει και κτίσμα, όπως επισημάνθηκε, προκειμένου να αγορασθεί από τον δήμο, με σκοπό να μεταφέρει εκεί το δημοτικό αμαξοστάσιο.

Η σχετική πρόταση που προήλθε από την εισήγηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, Τάσο Παπαδόπουλο, βρήκε αντίθετους τους συμβούλους της μειοψηφίας οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχει αναγκαιότητα μεταφοράς ώστε να αξιοποιηθεί από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ο χώρος που κατέχει σήμερα το αμαξοστάσιο, όμως το θέμα της αγοράς οικοπέδου επανέρχεται μετά από τρία περίπου χρόνια και «φωτογραφίζει» συγκεκριμένο οικόπεδο με κτίσμα το οποίο η δημοτική αρχή επιδίωκε να αγοράσει, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει διότι τότε δεν είχε κατοχυρώσει την έγκριση του δημοτικού συμβούλιου.
Στον αντίποδα οι επικεφαλείς των παρατάξεων της μειοψηφίας πρότειναν να μεταφερθεί το αμαξοστάσιο κοντά στον ΣΜΑ της Βύσσας, στη ΒΙ.ΠΕ. και σε άλλα οικόπεδα που διαθέτει ο δήμος, ώστε να μην κατασπαταληθούν χρήματα των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.