3.5.12

Η Κομοτηνή γιορτάζει!!! Ο Πανθρακικός στη Super League!


Δύο χρόνια απουσίας ήταν πολλά. Οι παίκτες του Πανθρακικού έγραψαν μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους το απόγευμα της 2ας Μαΐου, καθώς επικράτησαν 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εξασφάλισαν και μαθηματικά το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Κατερινιώτες, που γνώρισαν την 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Πανθρακικός είχε την ουσία. Σε ένα κακό ματς, χωρίς ευκαιρίες και με αρκετή ένταση, πανηγύρισε το γκολ ανόδου στο 23’ με σουτ του Μπαλού.
Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (63' Καμινιώτης), Πουρτουλίδης, Ελευθεριάδης (69' Σεχολάρι), Κουτσοσπύρος, Ρούσεφ (37' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (30' λ.τρ. Σκλιοπίδης), Σουλτανίδης (88' Χλωρός), Μίνγκας, Στάθης, Μπαϊκαρά, Λιαπάκης (56' λ.τρ. Μακρυδημήτρης), Βαγγελόπουλος, Μπαλού, Μουνάφο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/5/12 19:42

    Καλά που ήταν το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα και προόδεψε η ομαδάρα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.