26.5.12

Δεν θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά ο Φίλιππος Πετσάλνικος


Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στο νομό Καστοριάς, όπου το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε βουλευτή το Μάιο, έκανε γνωστή ο τέως πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Πετσάλνικος σημείωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, ανταποκρινόμενος και σε σχετική συζήτηση που έγινε στο νομό ότι με άλλη αντιπροσώπευση το ΠΑΣΟΚ θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα.
«Επειδή δεν είμαι γαντζωμένος σε καμιά καρέκλα και εφόσον έτσι επιμένουν και για να μην υπάρξει πρόβλημα και να επιτευχθεί η πανστρατιά του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καστοριάς, να μην θεωρήσει κανείς ότι επιμένω να είμαι υποψήφιος, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όποια μορφή και αν πάρει» κατέληξε.
Στο νομό Καστοριάς το ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτο με ποσοστό 12,87%. Πρώτη ήρθε η ΝΔ με 29,76% και ακολούθησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 13,5%. Οι δύο έδρες μοιράστηκαν στη ΝΔ και στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.