25.5.12

Αδιέξοδο για την πληρωμή των εφημεριών στο νοσοκομείο Καβάλας


Στην προηγούμενη διοίκηση του υπουργείου Υγείας επιρρίπτουν ευθύνες οι νοσοκομειακοί γιατροί της Καβάλας για το δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο, το οποίο ουσιαστικά καθιστά αδύνατη η καταβολή των εφημεριών. Γιατροί του νοσοκομείου συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα την επίσχεση εργασίας, ζητώντας καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών στο σύνολό τους για το Φεβρουάριο.

Η διοίκηση του νοσοκομείου αδυνατεί να πληρώσει όλο το ποσό, λόγω της περικοπής των κονδυλίων, ενώ οι υπηρεσιακοί παράγοντες παρουσιάζουν νομικό κώλυμα στην πληρωμή μέρους των δεδουλευμένων.
«Όσο η κατάσταση παραμένει ως έχει, δεν υπάρχει τρόπος νόμιμης εφημερίας για το νοσοκομείο της Καβάλας. Με όποιο τρόπο και να εφημερεύσουμε στο εξής, θα είναι παράνομος. Θεωρούμε ότι οι πάντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για ένα θέμα που αφορά όλη την κοινωνία» επεσήμανε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Καβάλας, Ευστάθιος Τσαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.