25.4.12

Μυαλό μικρού παιδιού ή IQ ραδικιού;


Στις πρώτες του δηλώσεις ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ., Αρεοπαγίτης, Χαράλαμπος Αθανασίου είπε το εξής και μας έκανε να γελάσουμε:

«Γνωρίζομαι αρκετά χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά και αυτός είναι ο κύριος λόγο που άφησα το δικαστικό σώμα για να μπω στην πολιτική. Τον πιστεύω, τον έχω τσεκάρει και θέλει να πάει την χώρα δύο βήματα μπροστά».
Ελεεινός και τρισάθλιος! Αυτοί που κανονίζουν την δικαιοσύνη στην Ελλάδα, λένε ότι ο Σαμαράς θα πάει την Ελλάδα 2 βήματα μπροστά … και 40 πίσω όμως!!! Ο Αρεοπαγίτης μας τελικά έχει μυαλό μικρού παιδιού ή IQ ραδικιού.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/12 12:35

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΠΟΛΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/12 14:07

    Προτού με παρασύρει η ροή,για την παράθεση των απόψεών μου, να σου πω ότι εσύ είσαι απόβρασμα και δεν διστάζεις να το δείχνεις κιόλας,επειδή είσαι ποτισμένος με τη δεξιά ιδεολογία, σύμφωνα με την οποία, όποιος δεν είναι δεξιός, ή επί το "ευγενικότερον" δεξιά φάρα, είναι κατώτερη ανθρώπινη προσωπικότητα. Άν είσαι κάποιας ηλικίας, θα θυμάσαι στελέχη σας που έλεγαν, "τα δικά μας παιδιά είναι καλύτερα". Διαφορετικά μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν και να πληροφορηθείς, που δεν πιστεύω να το κάνεις, διότι μια τέτοια ενέργεια προσκρούει στο προσωπικό και παραταξιακό σου IQ. Γι' αυτό η ΠΙΑΖΖΑ, που την αποκαλείς, απλώς ΠΟΠΟΛΟ, διότι έτσι βλέπεις όλους τους μή δεξιούς, έχει απόλυτο δίκιο,όταν αναφέρεται στο IQ σας. Και τώρα επί του θέματος.Η δήλωση του επί κεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔείναι στ' αλήθεια αξιοθρήνητη. Δικός μας δεν μπορούσε να είναι, διότι σε όλους τους θεσμούς, που κατά κάποιο τρόπο καθορίζουν την τύχη της χώρας μας,τέτοια πρόσωπα, πάντα δικά σας κυριαρχούν.Αυτή είναι η μοίρα της πατρίδας μας.Σκέψου από ποιά θέση είχατε πάρει τον Κονοφάγο, σκέψου δύο άλλους,πρόσφατα αποχωρήσαντες,ανεκδιήγητους δικαστικούς κ.λ.π.Μήν νομίζεις ότι τα γράφω για σένα.Κάτι τέτοια δεξιά αποβράσματα (σύ ήρξασο χειρών αδίκων) αυτά δεν τα καταλαβαίνουν.Τα γράφω για ορισμένους δικούς μας που φαίνεται ξέχασαν ποιά είναι η δεξιά και πόσο έχει ρημάξει την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/12 15:01

    Χρωματισμένος Αρειοπαγίτης? Σαν τον... Σανιδά, δηλαδή?

    Σανίδα τους χρειάζεται όλους. Για παλούκωμα!

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.