30.4.12

Μεγάλη η ανταπόκριση των Δραμινών στην δράση καθαρισμού της πόλης τους


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της μαθητικής κοινότητας, των συλλόγων και εκατοντάδων εθελοντών,  στην πρωτοβουλία του Δήμου να καθαρίσει διάφορα σημεία της πόλης μας που παρουσιάζουν πρόβλημα ρύπανσης. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας καθαρισμού Let's do it  στην οποία συμμετείχε και ο Δήμος της Δράμας.

Στόχος του Δήμου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αυτής προσπάθειας  ήταν να δημιουργήσει μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό της πόλης μας και συγχρόνως να ενεργοποιήσει εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, επιχειρήσεις σχολεία και άλλους φορείς, ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό και τις 365 ημέρες του χρόνου.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε τρία σημεία της πόλης μας (δύο στον Δημοτικό Κήπο και ένα μπροστά από το Δημαρχείο επί της 1ης Ιουλίου) έχουν τοποθετηθεί κάδοι για ανακύκλωση γυαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.