30.4.12

Λεωνή Παναγοπούλου: «Να μην πάψουμε να πιστεύουμε και να λέμε ότι δεν έχουμε μέλλον»

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και η διαδικτυακή τηλεόραση του inpost.gr συζήτησε με την υποψήφια βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Ροδόπη Λεωνή Παναγοπούλου. Η Λεωνή, ως μια νέα κοπέλα, μας μιλάει για τη σχέση της νέας γενιάς με την πολιτική, για τα διλλήματα των εκλογών, για το τι μπορεί να προσφέρει η ίδια στην περιοχή μας και γιατί επέλεξε να είναι υποψήφια με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/12 18:22

    ΣΥ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ
    ΣΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ
    ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ
    "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!"

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/12 18:43

    Όλα τα προηγούμενα η ελληνική κοινωνία τα αποδοκιμάζει και πλέον δείχνει να στρέφει την πλάτη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
    Κι όμως την ίδια στιγμή τα τμήματα των πολιτών που εγκαταλείπουν τα δύο κόμματα για το παρελθόν τους δείχνουν να στρέφονται σε όμορους φορείς (καινούργιους ή παλιότερους), που δεν προτείνουν τίποτα νέο παρά την επιστροφή στο χθες.
    Κοντολογίς μεμφόμαστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο δόμησαν το κράτος και ψηφίζουμε εκείνους που υπόσχονται ότι θα το διατηρήσουν, όπως ήταν! Με τα πανεπιστήμια χωρίς αξιολόγηση, τα κλειστά επαγγέλματα, την κατασπατάληση στη δημόσια υγεία, τις συντάξεις-μαϊμού, τη φοροδιαφυγή, την κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων, τη μονιμοποίηση στο δημόσιο κ.λπ.
    Θου Κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/12 19:05

    εεε... γειά σας. Πίτσα Ντε Πωπόλο?

    Εεε θά'θελα να παραγγείλω μια με 4 υλικά, μίζες, πάμπερς, οφσώρ και βιλλάρες. Εεεε μισή μισή πράσινη- μπλέ αν γίνεται. Λάκης (τι άλλο?) λέγομαι... Στην Μαΐου αριθμός 6.

    Μη μου φέρετε την "μία δώρο" του προσπέκτους, αυτή την "Χ.Α." που λέτε, γιατί ...χαιρετάει διαφορετικά. Και παραείναι υγειινή- άρση παραγραφής, φυλάκιση κλεφταράδων, ...όχι, όχι δεν θέλω.

    Φέρτε μου την πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάνια2/5/12 16:01

    Αν συνεχίσεις φιλενάδα να είσαι με τα λαμόγια που έμπλεξες τώρα θα γίνεις Λερωνή.Και δεν σου αρμόζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.