30.4.12

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Αυτή τη φορά πρέπει να ακούσουμε τους πολίτες»


Συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς οι επαφές του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τους  επαγγελματικούς κλάδους της Ροδόπης. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, συναντήθηκε με τον κλάδο των Ταξί, με τους μετόχους και εργαζόμενους του ΚΤΕΛ, με εκπροσώπους των επαγγελματιών και των εργαζομένων και με εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης περιόδευσε στα χωριά Άρατος, Αρίσβη, Άμφια, Πρωτάτο, Ιάσιο, Νέα Σάντα, Άγιοι Θεόδωροι, Νέα Ανδριανή και Νέο Σιδηροχώρι, όπου επέλεξε, αντί ομιλίας να ακούσει τους αγρότες, να καταγράψει τα προβλήματα τους, να συζητήσει μαζί τους τις εξελίξεις και να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες (επιστροφή ΦΠΑ, καθυστέρηση καταβολής επιδοτήσεων λόγω λαθών κ.α.).
Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης μίλησε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Σαπών, σε συγκέντρωση που συμμετείχαν, εκτός από τους κατοίκους των Σαπών και κάτοικοι από τον οικισμό των παλιννοστούντων ομογενών.
Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 8 το βράδυ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα στο Εργατικό Κέντρο (πρώην Ρεξ).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/12 02:07

    Tην προεκλογική δράση της Βαιοπούλου της ΝΔ γιατί δεν την βάζετε.Μονάχα ο Στυλιανίδης είναι ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/12 23:08

    Αυτός πλερώνειιιι βρε !! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.