1.3.12

Τέλος των υποτονικών εκπτώσεων στην αγορά της Καβάλας


Ολοκληρώθηκαν χθες οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες ωστόσο άφησαν μια πικρή γεύση στους επαγγελματίες της Καβάλας, καθώς η αγοραστική κίνησε δεν ήταν η αναμενόμενη. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Χρήστου Ηλιάδη, οι εκπτώσεις ολοκληρώθηκαν αλλά οι χαμηλές τιμές θα διατηρηθούν για όσο διάστημα θα υπάρχουν τα προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων, καθώς η αγοραστική κίνηση την περίοδο των εκπτώσεων ήταν περιορισμένη. 
Ο κ. Ηλιάδης επεσήμανε πως υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και αναμένουν να γίνουν πράξη αυτά που ακούγονται για ρυθμίσεις καταναλωτικών – επαγγελματικών δανείων, πιστωτικών καρτών, στεγαστικών δανείων κτλ, μαζί με ένα πολυδιαφημιζόμενο ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.