2.3.12

Διεργασίες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη! Με ποιους μιλάει η Συγγρού! Όλα τα ονόματα…


Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες για την κατάρτιση  του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αν και το επεδίωκε, δεν κατάφερε να μετακινηθεί στο Υπόλοιπο Αττικής καθώς αρχικά έπεσε πάνω στο βέτο του Γιώργου Βλάχου και των Σαμαρικών Γάκη και Λειβαδά και τώρα στην μεταγραφή του Μάκη Βορίδη που θα είναι υποψήφιος στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Μοιραία ο βουλευτής Ροδόπης θα ξαναδοκιμάσει στο Νομό Ροδόπης και ήδη άρχισε την προεκλογική του καμπάνια.
Φαβορί για μια θέσει στο ψηφοδέλτιο εμφανίζεται ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, που παραιτήθηκε από τη θέση του στην κεντρική Διοίκηση και τον Πολιτικό Σχεδιασμό της ΝΔ για να μην υπάρχει τυπικό κόλλημα. Εν τούτοις όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας, δεν έχουν διευθετηθεί κάποια ζητήματα και μένουν να γίνουν κάποιες ακόμη συνεννοήσεις μεταξύ της ηγεσίας του κόμματος και του Μπαμπασίδη για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.
Σε ότι αφορά τις γυναίκες ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η ιατρός Βούλα Ελευθεριάδου που μάλλον θα είναι υποψήφια. Η Φελίνα Καζάκου που ήταν η πρώτη που βολιδοσκοπήθηκε δηλώνει, ότι δεν ενδιαφέρεται ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της η Ζωή Κοσμίδου, μέλος της Πολιτικής επιτροπής του κόμματος.
Ενισχυμένη εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες η υποψηφιότητα του πρώην συνδικαλιστή Παναγιώτη Τσίτσιου. Επίσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ναλμπάντης πρότεινε στον Κυριάκο Κρόκο να είναι υποψήφιος, όμως η υποψηφιότητα αυτή δεν μπορεί να περάσει, αφενός διότι οι Σαμαρικοί δεν συγχωρούν στον Κυριάκο Κρόκο την υπογραφή που έδωσε στην Ντόρα Μπακογιάννη και αφετέρου αντιδρά ένα σημαντικό κομμάτι των αγροσυνεταιριστών της ΝΔ που αντιτίθενται σφόδρα στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα.
Έτσι η λύση που αντιπρότειναν οι Κυριάκος Κρόκος και Μανόλης Σαχούλης στον Κώστα Ναλμπάντη είναι ο συγχωριανός τους, Παναγιώτης Τσίτσου, λύση που φαίνεται ότι ικανοποιεί και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ.
Τα νέα αυτά ενόχλησαν τον πολιτευτή, εκπαιδευτικό Αλέκο Καζαντζή, ο οποίος δηλώνει χολωμένος και θύμα πολιτικής απάτης από το Πρόεδρο και  τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης, που άλλα του είχαν υποσχεθεί το 2009.
Παρόλα αυτά, πρόβλημα εμφανίζεται για τον Παναγιώτη Τσίτσιο από την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων της Συγγρού, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, από την μια δεν κατάφερε να επανεκλεγεί σε κάποιο συνδικαλιστικό όργανο και από την άλλη δεν είναι πτυχιούχος  πανεπιστημίου.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/12 22:54

    Τον Κωστα Μιχελη θελουμε.Ειναι πτυχιουχος Τοπογραφος Μηχανικος του Ε.Μ.Π.Εντιμος,εργατικος και παντοτε κοντα στον πολιτη.Αυτο εδειξε μεχρι τωρα η πορεια του.Δεν τον θελει ο Ναλμπαντης,οπως λεει ο Μιχελης,και οταν στις Περιφερειακες εκλογες του ζητησε οικονομικη βοηθεια,αυτος του γυρισε την πλατη.Αυτος ειναι ενας λογος απο τους πολλους που εχασε ο Μιχελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/12 02:39

    Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ

    9 - 10 Μαρτίου 2012





    «Θα αποδείξουμε, για μια ακόμα φορά, απέναντι στις σειρήνες των Μέσων Ενημέρωσης, των διαφόρων παραγόντων και εκείνων που θέλουν ένα Κίνημα κατακερματισμένο, διασπασμένο, αδύναμο και χωρίς κατεύθυνση, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα, που ξέρει να συνθέτει, να διαβουλεύεται, να συζητά, να είναι ενωμένο, να πηγαίνει τη χώρα μπροστά.



    Οι μέρες που έρχονται μπορεί να είναι πολύ καλύτερες από αυτές που ζήσαμε.

    Και θα είναι ακόμα καλύτερες με τη δική μας συμβολή.

    Κρύβουν, όμως, και πολλούς και μεγάλους κινδύνους.

    Θα τους αντιμετωπίσουμε αυτούς τους κινδύνους.

    Αλλά θα τους αντιμετωπίσουμε με ενότητα, με δύναμη και με θάρρος.

    Και, πρώτα απ' όλα, με ήθος και, ναι, με αυτογνωσία.

    Με αρχές και με αξίες»



    Γιώργος Α. Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/12 03:02

    περίεργες καταγγελίες κατά Στυλιανίδη από τον ένοπλο δράστη της ομηρίας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

    "Με έφαγαν οι σκατορουφιάνοι, υπάρχει off shore, ψάξτε για Ευριπίδη Στυλιανίδη", είπε με δυο λόγια στην συνέντευξή του ο Δημήτρης Μανίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/12 09:29

    Επιμέλεια ρεπορτάζ Αλέκος Καζαντζής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/12 21:36

    Γνωρίζω ότι ο Αλέκος Καζαντζής ούτε χολωμένος ούτε θύμα πολιτικής απάτης είναι και ούτε ιδέα έχει από όλα αυτά. Ο Καζαντζής είναι καραντί και πάντα διατηρεί την αξιοπρεπή αυτοκυριαρχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.