2.3.12

Δύο «αχόρταγες» 40άρες στην Ξάνθη «ξεζούμισαν» έναν 22χρονο και παραλίγο να τον στείλουν στο νοσοκομείο


Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο της Ξάνθης και σύμφωνα με πληροφορίες, πρωταγωνιστές ήταν δύο 40αρες και ένας 22χρονος. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται» από αστυνομικούς κύκλους, η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 22χρονο σπίτι της προκειμένου να της κάνει φορμάτ το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πατέρας του 22χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι βέβαια για αποπλάνηση, μια και ο γιος του πήρε μέρος με τη θέληση του στο όργιο, αλλά επειδή οι ζωηρές 40αρες φίλες, του έδωσαν Viagra, προκειμένου να έχει δυνατή στύση και διάρκεια στην ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα να … καταρρεύσει σχεδόν λιπόθυμος στο πάτωμα.
Στην τοπική κοινωνία, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό, που συζητιέται έντονα αφού φέρονται να εμπλέκονται … νοικοκυρές υπεράνω πάσης υποψίας.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/12 03:23

    Φεύγει ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής. Ποιος μας έρχεται;Μόνον ο Τσετίν και ο Χατζηοσμάν το γνωρίζουν αφού ήδη συναντήθηκαν μαζί του.

    Μετατίθεται στη Μογγολία ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής. Παρόλο που ο χρηματοδοτούμενος απ’ αυτόν τουρκόγλωσσος Τύπος θέλει να παρουσιάσει τη μετάθεση ως αναβάθμιση, δύσκολα μπορεί να γίνει αυτό αποδεκτό.

    Η Μογγολία είναι η κοιτίδα των Τούρκων. Στο πλαίσιο της αναβίωσης του οθωμανισμού, που οραματίζονται Ερντογάν και Νταβούτογλου, η τοποθέτηση του κ. Μουσταφά Σαρνίτς, προφανώς είναι δείγμα απόπειρας συσπείρωσης των τουρκογενών της περιοχής, που μετρώνται σε μεγάλους αριθμούς...

    Δίπλα, στη νοτιοδυτική Κίνα, βρίσκονται οι Ουιγούροι, οι οποίοι τακτικά εξεγείρονται και μόλις προχθές μέτρησαν πάλι θύματα κατά τις διαμαρτυρίες τους προς το κινεζικό καθεστώς. Ίσως με βάση την Ουλάν Μπατόρ, πρωτεύουσα της Μογγολίας, ανατέθηκε στον κ. Σαρνίτς -με επίσημη αποστολή, όπως ειπώθηκε την αύξηση του πολύ μικρού όγκου εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών- να κάνει αυτό που ξέρει καλά: τη δημιουργία τουρκοφρόνων καθοδηγούμενων από την Άγκυρα, με άφθονο χρήμα και πολλές ίντριγκες. Στο Κοσσυφοπέδιο και στη Θράκη, γνωρίζουν καλά τις δραστηριότητες του κ. Σαρνίτς με καθημερινούς επισκέπτες Τσετίν και Χατζηοσμάν.

    Το πρώτιστο καθήκον ενός Τούρκου διπλωμάτη στην Ελλάδα -και όχι μόνον- είναι η προσπάθεια να αποτύχει κάθε απόπειρα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των μουσουλμάνων. Οποιοδήποτε θετικό μέτρο λάβει η ελληνική πολιτεία θα καταπολεμηθεί, διότι η ικανοποίηση των αιτημάτων της μουσουλμανικής μειονότητας σημαίνει αυτομάτως και χαλάρωση της σχέσης εξάρτησης με το Προξενείο.
    Η «Κοσοβοποίηση» των Βαλκανίων δεν σταμάτησε. Απεναντίας μάλιστα.

    Για κατακλείδα θυμίζουμε, ότι σε μια από τις φυσιολογικές τοποθετήσεις του ο κ. Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομοτηνή»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/12 14:05

    Πριν από λίγο πέταξαν στον Χατζηοσμάν ποτήρι απο καφετέρια της πλατείας όπου έκοβε βόλτες για να χαιρετήσει κόσμο . Πολυ σιχτιρ ακούστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ3/3/12 17:32

      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ....... ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΑ...... ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/12 11:57

      πσσσστ χριστινέ ψηφοφόρε του μικρού κόμματος ΠΑΣΟΚ, ε πσσστ εσένα μιλάω

      Μην στοιχηματίζεις κιόλας ούτε για το "μοναδικός" ούτε για το "θα εκλεγεί"

      Για να μην πάω πιο μακριά και αναρωτηθώ "για ποιες εκλογές αναφερόμαστε;" γιατί να σας πω κάτι που δεν ξέρετε; Μπορεί και να ξαναγίνουν σύντομα και να αλλάξουν πολλά, μα πάρα πολλά. Θα τρίβετε τα μάτια σας ειδικά τα στημένα λαμόγια. Θα δείτε... θα δείτε... Έτσι κι αλλιώς γνωστοί είμαστε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/12 13:28

      δεν πειράζει ας υποστεί κι ο Χατζηοσμαν ο γυμνοσάλιαγκος κάποια συνέπεια.επειδή μας δουλεύει με το παπάρισμα και το ψεύτικο χαμόγελο, είναι κι αυτός βουλευτής του μνημονίου.ο ψεύτης

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/12 18:55

    Στον κ. Χατζηοσμάν η απρόκλητη «επίθεση» καταδεικνύει ότι :
    Έχον βαρεθεί από τον νηφάλιο τόνο και καιρός να παίξει ο αληθινός διάβολος ξανά.
    Πρέπει να μάθουν οι προβοκάτορες ότι:
    Αν ο πατριωτισμός είναι κατάφαση, ο εθνικισμός είναι άρνηση. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη για την πατρίδα, ενώ στη δεύτερη την φοβική επιθετικότητα σε ό,τι ανοίκειο, τουλάχιστον εθνικά. Οι πατριώτες με σεβασμό για την πατρίδα τους αγωνίζονται να την αναπτύξουν. Αντίθετα οι εθνικιστές επιδίδονται σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους αλλοεθνείς, απαξιώνουν την αξία άλλων πολιτισμών, μικρόνοα αρνούνται την συμβολή της διεθνιστικής ματιάς, πολλές φορές αποκλείοντας από την πατρίδα τους κι αυτήν ακόμη την προσφορά της συνεργασίας. Όμως η έννοια του πατριωτισμού, ως έννοια θετική μόνο με θετικό τρόπο μπορεί να εκφράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/12 20:26

    Ο Δήμαρχος Κομοτηνής "πάραυτα" να δώσει εντολή να ξηλωθούν οι απειλητικές αφίσες της νεοφασιστικής οργάνωσης ΣΠΙΘΑ που φάτσα κάρτα είναι τα πρόσωπα των βουλευτών. Δεν καταλαβαίνει ότι προκαλούν επιθετικές πράξεις; Εκτός κι’ αν τον εξυπηρετούν πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/12 23:39

    Ο Νταβούτογλου στ Φανάρι με τον Βαθολαομαίο.
    Ο Χατζησοσμάν στα τάρταρα της πλατείας της Κομοτηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/3/12 23:52

    Κατάρα στην ώρα και στιγμή στην επιστροφή
    της -Νύχτα των Κρυστάλλων-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/12 11:53

    ε όχι και νεοφασίστας ο Θεοδωράκης

    ξεμωραμένος κομπλεξικός που παίρνει καθυστερημένα την εκδίκησή του από τους κανονικούς πολιτικούς είναι

    θα μου πείτε αυτοί που τον ακολουθούν είναι νεοφασίστες

    Και εκεί διαφωνώ:
    1. κανονικοί φασίστες είναι και όχι "νεο" και το κοκορεύονται κιόλας γιατί λέει "δεν τους νοιάζουν οι ταμπέλες"
    2. επίσης κομπλεξικοί μαλάκες
    3. χρεοκοπημένοι που δεν έχουν να χάσουν κάτι από το μπάχαλο
    - ίσα ίσα
    4. άτεκνοι (καραίσκοι, δαπέργολας κτλ, σε ποιους να απολογηθούν; μήπως έχουν παιδιά;)
    5. Σαλταρισμένοι από τα πολλά παιδιά (που αράδιασαν... και το μετάνιωσαν και κάπως πρέπει να ξεσπάσουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 20:00

      Εσεις στην πιατσα τα χασατε τελειως. Και ατεκνοι και πολυτεκνοι στη Σπιθα και που ειναι το κακο, παντως ολοι στρειτ μου φαινονται.Σε αντιθεση με αλλους χωρους...που γεμισαμε πισογλεντια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 23:37

      Όχι και όλοι στρέιτ στην Σπίθα . Ειδικά κάτι α-τέκνοι που είναι πολυ-τέκνοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/12 09:18

      Μη κρίνεις εξ ιδίων. Κάποιοι άτεκνοι δεν είναι κουκλεντέδες. Είμαστε και μικρή πόλη και γνωριζόμαστε.
      Μετρημένοι είστε στην Κομοτηνή και μάλιστα όλοι απ τον "Αριστερό" χώρο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/12 13:11

    Χατzηοσμάν: Και η Κυβέρνηση της «ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ»

    Ανάμεσα στις ποικίλες αντιδράσεις που προκαλεί η εξέλιξη του εθνικισμού τελευταία στην περιοχή μας συγκαταλέγεται και ένα είδος πατριωτισμού που περιορίζεται σε νοσταλγικές αναμνήσεις (1989-1990) και τους έχει μεταβάλει σε σκαντζόχοιρους που υψώνουν τα αγκάθια τους σε οτιδήποτε νομίζουμε ότι μπορεί να απειλήσει την εθνική μας ακεραιότητα και ιδιαιτερότητα, ή το χειρότερο να καλύψουν μέσα στο μαύρο σύννεφο του «δικού τους πατριωτισμού» τα φαινόμενα της πολιτικής τους σήψης!!!!!!

    Με αυτό το είδος του πατριωτισμού εύκολα κλείνουμε τα ιδεολογικά μας σύνορα, αρνούμαστε νέα πνευματικά ή καλλιτεχνικά προϊόντα, αρνούμαστε νέες ιδέες και νέες μορφές ζωής. Ο πατριωτισμός αυτός έλκει την καταγωγή από τη Μεγάλη Ιδέα του Σαμαρά, που διατυπώθηκε και εξελίχθηκε σε κυρίαρχη εθνική ιδεολογία στην περιοχή μας (1974 και 1989-1990, μας οδήγησε σε «θριάμβους» των ολίγων (κέρδισαν χρήμα) και περιπέτειες της πλειοψηφίας Χριστιανών και Μουσουλμάνων.
    Λοιπόν:
    Το ανεξάρτητο μειονοτικό κόμμα «ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» έλαβε 29.567 ψήφους εκλέχθηκε βουλευτής ο Σαδίκ, στη συνέχεια έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να μην ξεχνάμε ότι ο κ. Σαμαράς συμμετείχε σε αυτή τη κυβέρνηση ως υπουργός Εξωτερικών (1990-1992) την οποία την στήριξε με την ψήφο του ο Σαδίκ.
    Κυβέρνηση της «ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ» (όπως το θέμα που αναρτούνται τα σχόλια) με όλα τα συνεπακόλουθα που γνωρίσαμε.
    Όσο θα «υψώνουν τα αγκάθια τους οι σκαντζόχοιροι» ο κ. Χατζηοσμαν τόσο θα αυξάνει το ποσοστό εκλογής του. Με τη διαφορά από τον Σαδίκ, ότι είναι ένας από τους σταθερούς λίθους του ΠΑΣΟΚ. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 02:20

      A μπρε τόση ανάλυση για να πεις τον κ. Χατζηοσμάν λίθο και ντουβάρ και πουτάνας το κάγκελο.Πιπέρ θα σε βάλω

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/12 13:23

    Μα το ποτήρι στον Χατζηοσμαν δεν το πέταξε χριστιανός αλλά μουσουλμάνος που λέει ότι τον κορόιδευε συνεχώς.Θα τον πήγαινε σε υπουργό αμα ντιπί γιοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/3/12 19:55

    Της «πουτάνας το κάγκελο» στο μέλλον ευγενέστερα.
    «Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα» ή
    «Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν παραπέτασμα».

    Το παρακράτος της δεξιάς είναι γνωστό ότι ανέκαθεν είχε και έχει ως ιδεολογία την προβοκάτσια.
    Γι’ αυτό και δημιουργεί τους προβοκάτορες παντός καιρού.
    Προβοκάτορες του παρακράτους της δεξιάς έριχναν βίδες και παξιμάδια στον «αποστάτη» Σαμαρά στο Αγρίνιο όταν επισκέφθηκε τη πόλη προεκλογικά ως αρχηγός της ΠΟ.ΛΑΝ.
    Μετά 15 χρόνια τον ψήφισαν Πρόεδρο της ΝΔ?
    Ο Μητσοτάκης τους έκανε όλα τα χατίρια τους επανίδρυσε το διαλυμένο κόμμα , την επιχειρηματικότητα της οικογένειας της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελα την έβγαλαν στα χίλια παζάρια. Για ποια προκοπή μιλάνε στην Ελλάδα.
    Με δύο ψευδομάρτυρες προβοκάτορες εμπόρους ναρκωτικών, έστησε το παρακράτος και τους δηλωσίες της Αριστεράς τη ΔΙΚΗ των ΠΑΜΠΕΡΣ.
    Το παρακράτος της δεξιάς με προβοκάτορες ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΕΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ-ΣΠΙΘΕΣ, τους δηλωσίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, εδώ και ένα χρόνο προβοκάρουν τους βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

    Και τώρα ο χαβαλές:
    Λέγεται ότι προπολεμικά αλλά και λίγο αργότερα, όταν αγκυροβολούσε τότε στον όρμο του Φαλήρου ο συμμαχικός στόλος, οι ιέρειες του έρωτα της εποχής συνωστίζονταν στη μεγάλη μεταλλική εξέδρα που υπήρχε τότε στη παραλία του Νέου Φαλήρου στα κάγκελα της δεξιάς πλευράς (προς τον εξερχόμενο) που έβλεπαν προς την Ακρόπολη στα οποία και ανέμεναν τους επίδοξους πελάτες τους.
    Στα κάγκελα οι ιέρειες του έρωτα κρεμούσαν τις ζέρσεϊ τις βαμαβακερές τις καποτένιες κυλόττες σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με του γούστο. κι’ έτσι το αμερικανάκι μαγνητιζόταν και από το ουράνιο τόξο
    Όταν όμως δεν υπήρχε ο στόλος τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς απέτρεπαν την οποιαδήποτε παραμονή εκεί χαρακτηρίζοντας το χώρο
    ως «της πουτάνας το κάγκελο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/3/12 22:50

    Του Ανδρέα Παπανδρέου οι δύο ψευδομάρτυρες Μαμανέας και ο Σκορδούλης πράγματι ήταν έμποροι ναρκωτικών και όχι μόνο. Σε αυτά τα αποβράσματα βασίσθηκαν οι δηλωσίες της Αριστεράς και τα καθήκια της ΝΔ για να καταδικασθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας στη Δίκη των Πάμπερς.

    Από την ψηφοφορία για την παραμομπή του Ανδρέα Παπανδρέου απουσίασαν βουλευτές, Γιώργος Σουφλιάς, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Αχμέτ Σαδίκ και ο δολοφονηθείς Παύλος Μπακογιάννης.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται στη Κομοτηνή, η παραπομπή του Τάσου Βαβατσικλή είναι μέσα στο κλίμα των καιρών.
    Τις κατηγορίες του Κοτσάκη ενστερνίζονται οι Αντιφωνητές η Αριστερά του Τσίπρα δυστυχώς και κάτι καθήκια αλεξιπτωτιστές στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/3/12 22:52

    Του Ανδρέα Παπανδρέου οι δύο ψευδομάρτυρες Μαμανέας και ο Σκορδούλης πράγματι ήταν έμποροι ναρκωτικών και όχι μόνο. Σε αυτά τα αποβράσματα βασίσθηκαν οι δηλωσίες της Αριστεράς και τα καθήκια της ΝΔ για να καταδικασθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας στη Δίκη των Πάμπερς.

    Από την ψηφοφορία για την παραμομπή του Ανδρέα Παπανδρέου απουσίασαν βουλευτές, Γιώργος Σουφλιάς, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Αχμέτ Σαδίκ και ο δολοφονηθείς Παύλος Μπακογιάννης.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται στη Κομοτηνή, η παραπομπή του Τάσου Βαβατσικλή είναι μέσα στο κλίμα των καιρών.
    Τις κατηγορίες του Κοτσάκη ενστερνίζονται οι Αντιφωνητές η Αριστερά του Τσίπρα δυστυχώς και κάτι καθήκια αλεξιπτωτιστές στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/3/12 07:46

    Ο Δάμων Δαμιανός τώρα του Κουβέλη, ο αχόρταγος της μωτοφιλοδοξίας, έπαιξε και παίζει το χειρότερο ρόλο της μαριονέτας, ως μωροφιλόδοξος που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.