2.3.12

Πατσουρίδης: «Ζητάμε να λειτουργήσουν όλες οι δομές υγείας και διοικητικών υπηρεσιών»


«Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα» ανέφερε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης, σχολιάζοντας τα όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια συναντήσεων που είχαν αυτοδιοικητικοί και βουλευτές του Έβρου με του υπουργούς Εργασίας Γιάννη Κουτρουμάνη και Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης των υποκαταστημάτων ΙΚΑ και ΔΟΥ στον κεντρικό και βόρειο Έβρο.

Ο κ. Πατσουρίδης εμφανίστηκε σύμφωνος με το αίτημα του Κουτρουμάνη σχετικά με την καταγραφή όλων των δομών υγείας και περίθαλψης στην περιοχή από τις υπηρεσίες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι η πρόταση αυτοδιοικητικών και βουλευτών ήταν να παραμείνουν σε λειτουργία όλες οι υφιστάμενες δομές.
«Ο υπουργός μας απάντησε ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την κατάργηση υποκαταστημάτων του ΙΚΑ, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός» είπε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, ενώ για το αποτέλεσμα της επαφής που έγινε στη συνέχεια με τον κ. Οικονόμου, τους δόθηκε η απάντηση ότι τα σενάρια για το μέλλον των ΔΟΥ αφορούν είτε στη λειτουργία αυτών του Σουφλίου, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου ως παραρτήματα της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης είτε στη δημιουργία μίας υπηρεσίας που θα εξυπηρετεί τον κεντρικό και βόρειο Έβρο.
«Εμείς θα συγκαλέσουμε διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο με φορείς και πολίτες προκειμένου να τους ενημερώσουμε αλλά και να δρομολογήσουμε τις περαιτέρω ενέργειές μας», δήλωσε ο κ. Πατσουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.