16.3.12

Από την Μύκονο και το Κολωνάκι στον Βόρειο Έβρο! Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου με τον Μιλτιάδη «Μπάρμπι» Βαρβιτσιώτη

Έρχεται ο ηλιοκαμένος, μη μου άπτου βουλευτής της Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον Βόρειο Έβρο να προεδρεύσει σε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της ΝΔ στο Διδυμότειχο!!!

Από τις life style νύχτες του στα σοκάκια της Μυκόνου, τα gossip καφέ του Κολωνακίου και τις ξέφρενες νύχτες στα club της παραλιακής, ο αγκαλίτσας Μπάρμπι, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι φίλοι του, θα έρθει για να οργανώσει τα τοπικά στελέχη του κόμματος ενόψει εκλογών.
Μην περιμένετε να μιλήσουν για τα προβλήματα της περιοχής, που είναι ουκ ολίγα, απλά οι γλείφτες θα κάνουν ουρά για μια φωτογραφία μαζί του! Αθάνατη λεβεντουργιά … με σήμα το τυρόγαλο!
Όαση στην έρημου του παραλογισμού της σύσκεψης των πατριωτών της δεξιάς στο Διδυμότειχο … η Χριστίνα Καπετανίδου! Για να μην ξεχνιόμαστε.
Για την ιστορία η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ερμής» στο Διδυμότειχο.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/12 10:15

    Οι ΣΠΙΘΕΣ και ο Κρανιδιώτης, μόλις πείσουν το Σαμαρά να 'χωνευθεί' η ΝΔ στα νάματα της Χρυσής Αυγής και του Καμμένου, τον έχουν κι αυτόν (τον Βαρβιτσιώτη) στη λίστα της κρεμάλας.

    Αρχίζουν με Παπαντρέου και ΠΑΣΟΚους αλλά δε θα ξεφυγουν οι Αβραμόπουλος, Βαρβιτσιώτης, Χατζιδάκης κτλ

    Ο ΣΤυλιανίδης θα δηλωσει υποταγή και επειδή κρατάει από τον Νοστράδαμο θα τον σεβαστούν, δεν θα τον κρεμάσουν.

    Για την τύχη του Δερμεντζόπουλου θα αποφασίσει η άμεση δημοκρατία των αγανακτισμένων, των ΣΠΙΘΩΝ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ανέργων / πεινασμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/12 11:39

    Μ αυτους η Ν.Δ θελει να κυβερνησει.Τα παιδια της Μυκονου.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/12 21:09

    Γεια σου βρε Τζον Τζον...!!
    Πάω στο πατάρι να βρω την Μπάρμπι μου!!Ο Κεν θα έρθει;;;;..
    Καλά πλάκα μας κάνει ο Αντωνάκης;;;;
    Μ' αυτούς έχει σκοπό να κυβερνήσει και μάλιστα με αυτοδυναμία στη Βουλή;;;
    Έλα καλή μου στον τόπο σου...
    tragic..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/3/12 18:05

    Ε ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝ.ΠΟΣΟΙ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/3/12 22:07

    Ρε τον ακουσα σε τοπικο σταθμο στην αλεξπολη και ξαφνιαστηκα και ειπα μια που δεν εχεις να κανεις και τιποτα δεν πας να στηριξεις τον Βενιζελο γιατι με τετοια τσογλανακια θα παμε 100 χρονια πισω....αντε ρε ολοι ξανα στον χωρο μας και αφηστε τις πικριες σαν μωρα παιδια και δειτε τι ερχεται οποτε καλυτερα ο βενι που ξερει τωρα τι κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.