17.3.12

Επισκέψεις στελεχών της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ


Περιοδεία σε πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ξεκινούν στελέχη της ΝΔ, στο πλαίσιο της οργανωτικής προετοιμασίας του κόμματος ενόψει των εκλογών. Έτσι θα έχουμε τις εξής επισκέψεις:

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα βρίσκεται στη Δράμα και ο Σάββας Αναστασιάδης στην Καβάλα. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Διδυμότειχο, ενώ σε Κομοτηνή και Ξάνθη θα βρεθεί στις 22 και 23 Μαρτίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη με τους Προέδρους και τους υπευθύνους Πολιτικού Σχεδιασμού των ΝΟΔΕ της Βόρειας Ελλάδας, υπό τον Γραμματέα Μάξιμο Χαρακόπουλο και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση στελεχών με ομιλία του Ανδρέα Λυκουρέντζου, που θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/3/12 18:00

    ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ?δεν καταλαβαν οτι Η ΑΓ-ΕΛΛΑΔΑ FINITO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.