2.3.12

Στο πλευρό της ΒΦΛ το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας


Την συμπαράσταση του εξέφρασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας στους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων μετά και το αδιέξοδο που προέκυψε με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, η οποία λόγω της   μη έκδοσης εγγυητικής επιστολής της βιομηχανίας για την παροχή φυσικού αερίου, διέκοψε την παροχή με αποτέλεσμα  τη διακοπή της λειτουργίας της μονάδος παραγωγής αμμωνίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Γιώργος Τσιμενίδης, ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη Βιομηχανία και ζήτησε την συμπαράσταση του σώματος η οποία αποφασίστηκε ομόφωνα.
Να σημειωθεί ότι οι συνολικές οφειλές της ΒΦΛ προς τη ΔΕΠΑ για τη χρήση φυσικού αερίου, είναι της τάξης των 65 εκατ. ευρώ και η βιομηχανία ζήτησε μια πίστωση χρόνου μέχρι τις 17 Απριλίου έτσι ώστε να εκδοθεί εγγυητική επιστολή δίνοντας επιταγές που θα εγγυηθεί η ίδια στη ΔΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.