2.3.12

Επιστολή Στέφανου Τζανίδη για την σύσκεψη της Ένωσης Επαγγελματιών Σαπών


Όσοι παραβρεθήκαμε στην πρόσφατη σύσκεψη που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπων μαζί με αρκετούς συλλόγους της περιοχής μας παρουσία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Γιώργου Πεταλωτή, είχαμε την ευκαιρία να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα

  • Αρχικά διαπιστώσαμε το μεγάλο και ουσιαστικό ενδιαφέρον του Γιώργου Πεταλωτή για την περιοχή μας.
  • Διαπιστώσαμε ακόμη την αποτελεσματική δουλειά του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλου Δαμιανίδη σε μεγάλα έργα και υποδομές που αφορούν τον τόπο μας.
  • Δυστυχώς όμως για τους Δημότες μας διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά τις σκοπιμότητες, την ανυπαρξία και τον φαρισαϊσμό του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών Ηλία Ιωαννάκη.
  • Σκοπιμότητες γιατί δεν διοργάνωσε τόσο καιρό μια τέτοια συνάντηση (εμείς βέβαια ξέρουμε  πάρα πολύ καλά τους λόγους).
  • Ανυπαρξία γιατί ο ίδιος πολύ λίγα πράγματα και χωρίς καμία ουσία ήταν αυτά που είπε κατά την διάρκεια της σύσκεψης ,μιλώντας κυριολεκτικά σαν μουσαφίρης.
  • Φαρισαϊσμό επειδή μπροστά στους πολίτες και τους φορείς των Σαπών έριχνε κροκοδείλια δάκρια για το μέλλον των δημοσίων υπηρεσιών της πόλης τον Σαπών, ενώ η Κ.Ε.ΜΑ.Σ (κοινωφελείς επιχείρηση Δήμου Μαρωνείας Σαπών) από την σύσταση της το 2011 υπάγετε στην Δ.Ο.Υ, το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ  Κομοτηνής υπηρεσίες με τις οποίες και συναλλάσετε.
Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι δημότες  μας.

Τζανίδης Στέφανος
Δημοτικός Σύμβουλος
Μαρωνείας Σαπών

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/12 14:26

    Πέστα Στέφανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/12 14:45

    «ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ»
    «Κανένα πρόγραμμα και καμία παροχή, που είναι σε εξέλιξη, είτε αφορά δάνεια για αγορά κατοικίας είτε επιδοτήσεις ενοικίου, δεν κινδυνεύει από την κατάργηση των δύο Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ)». Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, με αφορμή συζήτηση σχετικών επίκαιρων ερωτήσεων των βουλευτών του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη και του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη,.

    Ο ΟΑΕΔ, όπως διευκρίνισε ο κ. Κουτρουμάνης, επικαλούμενος και Πράξη του υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, θα αναλάβει να συνεχίσει τη λειτουργία των υποχρεώσεων των δύο Οργανισμών και να διεκπεραιώνει όλες τις εκκρεμότητες και τις ανοικτές συμβάσεις, μέχρι να συσταθεί η διάδοχη κατάσταση έπειτα από διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/12 19:49

    Οταν τα λεγε ο ενας και μοναδικος στη Ν.Ε που ηταν αντιθετος με αυτον τον γελοιο και εστειλε και επιστολη ολοι στηριζατε τον ΗΛΙΑ....Αντε τωρα να τον συμμαζεψετε ειδικα εσεις Κε Πεταλωτη.Αρχισε να δερνει και απο πανω...Φατε τον στη μαπα με τον ΕΥΡΗ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.