2.3.12

Άκυρο από την Συγγρού στην υποψηφιότητα Τοκαμάνη


Φρένο βάζει η ΝΔ, στις φιλοδοξίες του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου Χρήστου Τοκαμάνη, ώστε να είναι υποψήφιος βουλευτής για τις εκλογές που έρχονται!

Το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζου, είχε φτάσει βιογραφικό του Χρήστου Τοκαμάνη, καθώς και ένα report για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Έβρο!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Χρήστου Τοκαμάνη, έχει «κοπεί», καθώς στη ΝΔ, μεγάλο βάρος δίνεται στον Έβρο στις γυναίκες πλέον υποψηφιότητες…
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η 31χρονη δικηγόρος από το Διδυμότειχο Χριστίνα Καπετανίδου, η οποία πήρε το βάπτισμα της πολιτικής στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/3/12 17:21

    Χρηστάκη , τζάμπα τρέξιμο έκανες για να βγει ο Σαμαράς!όλα εδώ πληρώνονται αργά ή γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.