11.3.12

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με την Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έκλεισαν κατά τα 2/3 τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις επόμενες εκλογές, με την επικύρωση των σχετικών προτάσεων των κατά τόπους οργανώσεων από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που συνεδρίασε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική προετοιμασία.

Η Κεντρική Επιτροπή θα εγκρίνει επίσης το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, που επιμελήθηκε η Ομάδα Πολιτικής Τεκμηρίωσης. Βασική αρχή του προγράμματος είναι ότι πέρα από το «ναι σε όλα» των μνημονιακών και το «όχι σε όλα» των αντιμνημονιακών κομμάτων, υπάρχει και τρίτη λύση, που συνοψίζεται στη φράση «Εντός της Σύμβασης και αλλιώς».
Όσον αφορά νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι προτάσεις για τους υποψηφίους βουλευτές είναι οι εξής:
Στην Καβάλα οι Βασίλης Τραϊφόρος και Μαρία Τσουρή, στη Δράμα οι Παναγιώτης Χατζηγεωργίου και Κυριάκος Κωνσταντινίδης, στον Έβρο οι Τάκης Μπατσιακούδης και Ανδρέας Καφετζής.
Για το ψηφοδέλτιο του νομού Ξάνθης υπάρχουν οι υποψηφιότητες των Κώστα Γούναρη, Κώστα Δέλκου και του δημοσιογράφου Σαμή Καραμπουγιούκογλου, ενώ στη Ροδόπη υπάρχει πρόταση για τον Δάμων Δαμιανό.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/12 18:51

    Για αυτό έχει ξεσαλώσει ο Δάμωνας να φτύνει εκεί που έγλειφε;;;;

    Θα κάνει ξανά και το αντίστροφο...

    Πολύ τίμιος....

    Σχολιαστής αντικειμενικός κατά τα άλλα στην εφημερίδα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/12 15:09

    Πολυ σοβαρό ιστολόγιο είστε...αφήνετα αυτό το σχόλιο τόσες μέρες! Ντροπή!

    Σ.Σαρακενίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε πολύ πιο σοβαροί από τους αποστάτες και από τους γιαλαντζί υπουργούς δικαιοσύνης του βρώμικου '89. Κ. Σαρακενίδη δεν είστε από την Κομοτηνή, οπότε δεν γνωρίζετε.

      Όσο για το σχόλιο, πολιτική του ιστολογίου μας είναι, πως μετά ειδοποίηση του "θιγόμενου" το αφαιρούμε. Το έχουμε κάνει πολλές φορές άλλωστε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.