11.3.12

Οι τραπεζικές καταθέσεις των βουλευτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Τι κι αν «έπεσαν» από την ιστοσελίδα της Βουλής οι δηλώσεις πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών, η λίστα όμως με τις καταθέσεις των τραπεζικών λογαριασμών τους (σύμφωνα με το πόθεν έσχες) άρχισε να διαρρέει στο διαδίκτυο. Οι καταθέσεις των βουλευτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Παπουτσής (ΠΑΣΟΚ - Καβάλα) 671.293,79 ευρώ
  • Γιώργος Πεταλωτής (ΠΑΣΟΚ - Ροδόπη) 441.600 ευρώ
  • Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΔ - Ροδόπη) 290.000 ευρώ
  • Γιώργος Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ - Έβρος) 227.377,22 ευρώ
  • Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος (ΝΔ - Έβρος) 186.250 ευρώ
  • Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ - Δράμα) 134.355,57 ευρώ
  • Μαργαρίτης Τζίμας (Ανεξάρτητος - Δράμα) 77.000 ευρώ
  • Σάββας Εμινίδης (ΠΑΣΟΚ - Καβάλα) 54.600 ευρώ
  • Σωκράτης Ξυνίδης (ΠΑΣΟΚ - Ξάνθη) 37.558,70 ευρώ
  • Όλγα Ρενταρή (ΠΑΣΟΚ - Έβρος) 35.000 ευρώ
  • Νίκος Παναγιωτόπουλος (ΝΔ - Καβάλα) 13.530 ευρώ
  • Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ - Ροδόπη) 12.538,42 ευρώ
  • Ελένη Τσιαούση (ΠΑΣΟΚ - Έβρος) 10.757,28 ευρώ
  • Χρήστος Αηδόνης (ΠΑΣΟΚ - Δράμα) 10.253,34 ευρώ
  • Μιχάλης Τιμοσίδης (ΠΑΣΟΚ - Καβάλα) 9.330,03 ευρώ
  • Αλέξανδρος Κοντός (ΝΔ - Ξάνθη) 1.711,55 ευρώ
  • Τσετίν Μάντατζη (Ανεξάρτητος - Ξάνθη) 0 ευρώ
Για να δείτε τις τραπεζικές καταθέσεις όλων των βουλευτών, κάντε κλικ εδώ!

9 σχόλια:

  1. Χριστιανος Ορθόδοξος11/3/12 21:06

    Χατζηοσμαν τρεχοντας ψηφίζω. Να ενώσουμε την περηφάνεια της φτωχειας μας.
    Χριστιανος Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 10:47

    Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης δίνει την εικόνα ένδειας του Κινήματος.

    «Μου χρωστούν 24 ενοίκια και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για δύο χρόνια» δηλώνει στη χθεσινή Real news ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή, στο κέντρο της Κομοτηνής, Σταμάτης Κιουτσούκης.
    «Τους είχα ζητήσει να γυρίσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο όνομά τους αλλά μου απάντησαν ότι δεν το έκαναν γιατί δεν είχαν να δώσουν 500 ευρώ εγγύηση», περιγράφει ο Σταμάτης Κιουτσούκης.
    «Το σύνολο των οφειλών τους σε εμένα φτάνει τα 19.500 ευρώ πλήρωσα σε φόρους για τα μισθώματα που ποτέ δεν με έδωσαν. Αν ήταν τρείς μήνες ή έξι, θα περίμενα , αλλά πόσο να περιμένω και γιατί; Αν έβαζαν από 20 ευρώ, θα μου τα είχαν δώσει», επισημαίνει και τονίζει ότι ήδη στα χέρια του κρατά τη διαταγή πληρωμής του οφειλόμενου ποσού που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ροδόπης.

    ( Λεφτά έχουν στις τσέπες, και καβούρια έχουν στις τσέπες. Η πλειοψηφία των μελών της ΝΕ Ροδόπης κατέχουν έμμισθες θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κι’ αλλού.
    Βιοποριστικό το «επάγγελμα» των εκπροσώπων μας, αφήνουν το ιστορικό Κίνημα του ΠΑΣΟΚ να ξεφτιλίζετε. Κι’ από πάνω διεκδικούν και βουλευτικές υποψηφιότητες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/12 10:55

    Ευλογείτε πτωχοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/12 11:37

    Με την ίδια τεχνική που φέσωσαν τη χώρα, άφησαν χρέη χιλιάδων ευρώ σε μικροϊδιοκτήτες γραφείων και προμηθευτές, αποδεικνύοντας ότι απλά δεν γνωρίζουν να «δουλεύουν» με άλλο τρόπο. Όπως ζητάνε να πληρώσουν τον λογαριασμό του μνημονίου οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι, έτσι ακριβώς έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό ανθρώπων που περίμεναν αυτά τα ενοίκια για να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Άντε, άστεγοι καλές εκλογές. Με τι πρόσωπο θα ζητήσουν την ψήφο των φίλων και μελών του Κινήματος για την εκλογή του μονοσήμαντου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/12 13:46

    Αυτοί είναι amtzikides Halva δεν είναι ικανοί να διαχειρισθούν τα έσοδα-έξοδα της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ της τάξεως των 25,000 ευρώ. Θα διαχειρισθούν την οικονομική την πολιτιστική την αγροτική την βιομηχανική ανάπτυξη την παιδεία την υγεία του νομού.
    Δεν αντιλήφθηκαν ακόμη ότι από το 1998 που ανέλαβαν χαριστικά τα κομματικά και πολιτικά ηνία του νομού τα ισοπέδωσαν όλα πέρα ως πέρα. Ας ψάξουν κι’ αν βρούν τι άφησαν όρθιο θα γίνει το θαύμα. Ο σπανός θα βγάλει γένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/12 18:08

    Τι σόϊ πασόκοι είναι αυτοί της Νομαρχιακής. Πρόταση του ιδιοκτήτη 20 ευρώ το μήνα το κάθε μέλος. Και δεν ίδρωσε το αυτή τους, πρόσβαλαν το ΠΑΣΟΚ.
    Της μόδας είναι του κούρεμα. Με ένα εικοσαράκι Κούρεμα στους μισθούς που απολαμβάνουν από τις έμμισθες θέσεις που κατέχουν χαριστικά, και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ή αν έχουν τέτοιες καταθέσεις που σηκώνουν βαθύ κούρεμα 20 χιλιάρικα στον μπερμπέρη και η υπόθεση θα είχε τακτοποιηθεί.
    Αυτά τα παιδιά δεν έχουν επαφή με την κοινωνία. Αν είχαν επισκεφθεί τη ΔΥΟ θα συναντούσαν παππούδες γριούλες, άνεργους πολύτεκνους άνεργους που πουλάνε τα λιγοστά χρυσαφικά τους (τις βέρες τους, τα γαμπριάτικα δακτυλίδια τους, το σταυρουδάκι της νουνάς) για να ξοφλήσουν τα χαράτσια για να μην τους πάρει το κράτος το σπίτι, μην τους κατασχέσει τη σύνταξη και γίνουν ρεζίλι στη γειτονιά.
    Θέλανε λουσάτα κομματικά γραφεία. Τα κέφια και η ξιπασιά είναι ακριβά χόμπυ.
    Να πω, ότι έκαναν και κάτι το δημιουργικό, ίσα-ίσα με τόσα λούσα διαλύσανε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/3/12 21:15

    Τσετίν Μάντατζη (Ανεξάρτητος - Ξάνθη) 0 ευρώ
    Τον τραπεζικό λογαριασμό του ας πούμε στην Τράπεζα της Κων/νουπολης (για τράπεζα ας πούμε της Ελβετίας χλωμό μου φαίνεται), τον ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/12 15:16

    Γνωρίζω έναν από αυτούς λίγο καλύτερα... το ποσό που αναγράφεται είναι δεκάδες φορές μικρότερο από αυτό που θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.