30.3.12

Προχωράει το θέμα του αναδασμού στην Ροδόπη

Το θέμα του εκτεταμένου προγράμματος αναδασμών σε μια έκταση 40 χιλιάδων στρεμμάτων στα αγροκτήματα Γρατινής, Θρυλορίου, Ανθοχωρίου, Ροδίτη και Καλλιθέας στην Ροδόπη, έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, καθώς η ΠΕ Ροδόπης προχωράει στην μελέτη του έργου.

Για το θέμα μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαΐδης, ο οποίος ήταν εισηγητής στο συγκεκριμένο θέμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και τόνισε πως «το θέμα του αναδασμού προχωρά κι αυτό μαρτυρά την θέληση μας να προχωρήσει αυτό το έργο. Ένα έργο πνοής για την περιοχή, ένα έργο αναπτυξιακό».
  
Το έργο του αναδασμού σε αγροκτήματα των οικισμών της Ροδόπης παίρνει σάρκα και οστά, δεν πρόκειται να το σταματήσει τίποτα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει και η δαδικασία δημοπράτησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναδασμός αποτελούσε πάγιο αίτημα των αγροτών των περιοχών για πολλά χρόνια, και πως εν μέσω αυτής της οικονομικής συγκυρίας το έργο αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ανακούφιση του αγροτικού κόσμου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/12 12:19

    Ψηφίζω Γιάννη Πανούση, για σιγουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/12 12:54

    Να πούνε ξεκάθαρα χωρίς κοκορομαχίες και φανφαρονισμούς τι ρεαλιστικό προτείνουν για την περιοχή. Ποιός είναι ο δρόμος εξόδου απο τη κρίση. Πως θα ανασυγκτοτηθεί η οικονομία και κοινωνία μας. Τι θα αλλάξει απο την επόμενη μέρα των εκλογών. Διότι αν η απάντηση είναι τα αναμασημένα σε πρροεκλογικές περιόδους τότε δεν χρειαζόμαστε κόμματα ούτε υποψηφίους βουλευτές.Μπορούμε να ρωτήσουμε κατευθειαν τον κ.
    Χόρστ Ραιχενμπαχ.
    Το έργο του αναδασμού είαναι αναμασημένη αναμασημένη "ανάπτυξη". Έπρεπε να τελειώσει χθές. Αν είχε τελειώσει χθές η οικονομοκή κρίση δεν θα υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/13 10:14

    ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.