17.3.12

Πως … «αρχίζουμε»; Χωρίς κάλπες για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ ο 2ος Δήμος του Έβρου


Ο εν αναμονή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος είπε … «Αρχίζουμε»! Την ίδια ώρα όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και οι Νομαρχιακές Επιτροπές κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει στην γιορτή της Δημοκρατίας, όπως χαρακτήρισαν τη εκλογή του νέου προέδρου! Στον νέο Δήμο Ορεστιάδας όμως, ξέχασαν να στήσουν κάλπη!!!

Αυτό είναι το νέο ΠΑΣΟΚ;;; Έτσι θα … αρχίσουμε σύντροφοι;;; Ο νέος Δήμος Ορεστιάδας, ο οποίος με τον Καλλικράτη απορρόφησε το Δήμου Τριγώνου, Βύσσας, Κυπρίνου και Ορεστιάδας είναι ο 2ος σε πληθυσμό δήμος του Έβρου κι εκεί το ΠΑΣΟΚ δεν προνόησε (;;;) να στήσει κάλπη.
Έτσι όσα μέλη και φίλοι του Κινήματος θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να πάνε στο Διδυμότειχο κάνοντας (όσοι το επιχειρήσουν) από 20 μέχρι και 50 χιλιόμετρα!!! Από οργάνωση … σκίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.