2.3.12

Κάηκαν ολοσχερώς τρία beach bar στο Φανάρι Ροδόπης


Φωτιά ξέσπασε στις τρεις τα ξημερώματα στα τρία παραλιακά αναψυκτήρια (Googee, Ya Banaki, Κοχύλι) της παραλίας Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής, τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία αμέσως κινητοποιήθηκε με τρία οχήματα, έδινε μάχη με τις φλόγες ως τις 7 τα ξημερώματα και σαφώς συνάγει από τα γεγονότα, ότι πρόκειται για εμπρησμό και όχι από άλλο τυχαίο γεγονός.
Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Μανώλη Καλογουλίδη, και πέρυσι στην ίδια περιοχή, σχεδόν την ίδια εποχή, είχαν καεί ολοσχερώς δύο αναψυκτήρια (Hacienda, Del Mare). Ένας πρόχειρος υπολογισμός από πλευράς Πυροσβεστικής κάνει λόγο για ζημιές της τάξης 30.000 ευρώ (Googee), 50.000 ευρώ (Κοχύλι) και 5.000 ευρώ (Ya Banaki).
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αναψυκτήρια είχαν άδεια υπό αίρεση, η οποία θα ξεκαθαριζόταν στο δικαστήριο, που θα γινόταν στα τέλη Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.