18.3.12

Ικανοποιητική προσέλευση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ομαλά διεξάγεται στην Κομοτηνή η ψηφοφορία για την ανάδειξη πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, με ικανοποιητικές, μέχρι στιγμής, ενδείξεις για τα επίπεδα συμμετοχής. Στο εκλογικό κέντρο που στήθηκε στην ΠΕ Ροδόπης μέχρι αυτή την στιγμή (11:10 πμ) έχουν ψηφίσει 400 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος διεξάγονται σε 768 εκλογικά κέντρα όπου έχουν στηθεί συνολικά 1074 κάλπες, οι οποίες και θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 5 το απόγευμα.
Δείτε φωτογραφίες από την εκλογική διαδικασία εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/3/12 23:29

    Μπραβο στον Γ.Πεταλωτη .Βρηκε χρηματα, και την Δευτερα ο Μανανας θα εξοφλησει τον κ.Κουτσουκη,ειδικο συμβουλο της κ.Μερκελ,για θεματα ιδιοκτησιας.Λες να ηταν δακτυλος της Καγκελαριου.Δεν νομιζω,εγω που δεν παω μερικους,ειμαι υποχρεωμενος να ενημερωσω,ο,τι ο Βουλευτης πηρε τηλεφωνα τους ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ,και αφου τους εχεσε... τους τα πηρε.Επι τελους Υφυπουργε,αυτοι οι κυριοι ειναι οι μεγαλυτεροι τρακαδοροι της Ροδοπης.Απο αυριο πολλα...ντοκουμεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.