30.3.12

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Evrosfest


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη οργανωμένη αποστολή, προώθησης των παραγόμενων προϊόντων στον Έβρο, στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Το 1ο Evrosfest οργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου, ο Συνδέσμος Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών Ν. Έβρου με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Στουτγάρδης (VHU) και της ομογενειακής εφημερίδας Europolitis.

Αποτέλεσε μία προσπάθεια προβολής των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας, αλλά και του τουριστικού προϊόντος, με απώτερο στόχο την διείσδυση του στις αγορές του εξωτερικού ,αλλά και την επαφή των Ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Σε αίθουσες ξενοδοχείου παρουσιάσθηκε στο κοινό ,έκθεση προϊόντων του Έβρου και στην οποία συμμετείχαν επιχειρήσεις τροφίμων και τυποποίησης, αγροτικών προϊόντων, ποτών, μεταξωτών, γλυκισμάτων, Αγροτουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων, κατασκευαστικές εταιρείες, ενώ εκτέθηκαν και άλλα παραγόμενα προϊόντα της περιοχής.
25 Εβρίτες επιχειρηματίες, είχαν συναντήσεις, με αντίστοιχους Γερμανούς, για το κλείσιμο επιχειρηματικών συμφωνιών. Εκτιμάται ότι επιτεύχθηκαν 3-6 συμφωνίες για κάθε επιχείρηση του Έβρου, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.